mix

Mortal Kombat X ilk eSpor şampiyonunu taçlandırdı

Mortal Kombat X henüz piyasaya sürülmeden ilk şampiyonunu ilan etmiş bulunmakta.

Dominique McLean, dün gerçekleştirilen Mortal Kombat X Fatal 8 turnuvasında kazanan isim oldu. “cR|Sonic Fox” ismiyle oynayan eSporcu sadece bir oyunda yenilerek ezici bir üstünlükle büyük bir başarı yakaladı.

ESL Mortal Kombat X Fatal 8 turnuvası mücadele oyunlarının en büyük isimlerini de bir araya getirdi. Bunlara iki kez art arda EVO Mortal Kombat şampiyonu olan Carl “Perfect Legend” White ve üç kez üst üste Guinness rekorunu elinde tutan Ryan “Prodigal Son” Hart da dahil.

MORTAL-KOMBAT-X-Erron-Black-Trailer-3

2014 EVO Mortal Kombat 9 ve Injustice: Gods Among Us şampiyonu Sonic Fox, yeni Mortal Kombat X karakteri Erron Black (bkz. üstteki resim) ile rakipleri üzerinde baskı kurarak ve yüksek hasar veren başarılı kombolar gerçekleştirerek girdiği maçları aldı.

Turnuvayı Malik “MIT” Terry ikinci; EJ “HitBox Tyrant” Williamson ise üçüncü sırada tamamladı.

Geçtiğimiz günlerde ESL, Mortal Kombat Pro League düzenleneceğini duyurmuştu. Xbox One ve PC kullanıcılarına erişim imkanı sağlanacak bu turnuvalardaki katılımcılar arasından kazananlara haftalık $1000; ve Burbank’te yer alacak dünya finali şampiyonu için ise yaklaşık $50,000 gibi para ödülleri söz konusu. Ayrıca Mortal Kombat X’in EVO 2015’te de olması planlanıyor.

70,000’den fazla izleyici dün akşam NetherRealm Studios canlı Stream yayınını izledi. Yayını buradan izleyebilirsiniz.

Ayrıca iki gün sonra Salı günü (14.04.2015) PlayStation 4, Windows PC ve Xbox One için piyasaya sürülecek oyunu ön siparişle almak isterseniz buraya tıklayabilirsiniz: Mortal Kombat X

 

editor
Oyuncuların buluşma noktası!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir