mix

Neverwinter’a Elemental Evil güncellemesi geliyor

Henüz sadece PC platformunda oynanabilen fakat 2015 yılı içerisinde Xbox One platformunda da oynanabilmesi planlanan, ücretsiz Neverwinter oyununa yeni bir güncelleme daha geliyor. 17 Mart’da gelecek olan Elemental Evil güncellemesi ile Unutulmuş Diyarlar, Elemental Evil Tarikatının saldırılarına uğrayacak.

Neverwinter’a gelecek 6. güncelleme olan Elemental Evil güncellemesinde bir çok yenilik de oyun severleri bekliyor. Öncelikle yeni modül ile birlikte oynanabilir bir sınıf olan Paladin sınıfı oyuna eklenecek. Paladin ile birlikte Neverwinter’da toplam oynanabilir sınıf sayısı 8’e çıkacak. Ayrıca bir klasik olan Baldur’s Gate serisinde yer alan ve oyuncular tarafından oldukça sevilen Minsc ve sadık uzay sincabı yoldaşı Boo da Elemental Evil güncellemesi ile bizlerle olacak. İkili Elemental Evil Tarikatına karşı savaşırken oyunculara yardımcı olacak ve tarikat ile ilgili gerçeği öğrenmelerini sağlayacak.

Paladin sınıfının geleceğinden daha önce bahsetmiştik. Paladin oynamayı amaçlayan oyuncular, şifacı ve tank(koruyucu) rolleri arasında istediklerini seçekebilecekler. Yeni güncelleme seviye sınırını 60’dan 70’e çıkarıyor. Böyleyece oyuna yeni görevler, yeni özellikler ve her sınıf için yeni yetenekler gelecek.

Neverwinter: Elemental Evil, resmi Dungeons & Dragons serisinin sahip olduğu hikayeye sadık olmak ve eş zamanlı devam etmek için Wizards of the Coast, Cryptic Studios ve Perfect Eorld Entertainment iş birliğine devam ediyor. Yeni maceralara katılacak olan Neverwinter oyuncuları, Koruyucu’nun Yerleşimine dehşet salan Elemental Evil Tarikatına karşı savaşıcaklar. Elemental Evil tarikatı ayrıca Princes of the Apocalypse ismi adı altında çıkarılacak kutu oyunda da görülebilecek.

Oynaması ücretsiz, devasa çok oyunculu(MMORPG) oyunu olan Neverwinter’ı resmi sitesinden veya Steam’den indirmek mümkün. Oyuncular Neverwinter evreninde manzaranın tadını çıkarırken karşılaştıkları düşmanlara da karşı koyacaklar.

editor
You don't get paid for effort, you get paid based on demand for your skills and your results. Life is not a children's story.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir