mix

Paradox CEO’su: “Game of Thrones lisansı düşünülebilir”

Eğer strateji oyunlarını ve Game of Thrones’u seviyorsanız, büyük ihtimalle Crusader Kings II’nin Game of Thrones modunu da duymuşsunuzdur.

Eğer duymadıysanız, Crusader Kings II’de amaç ortaçağ avrupasında bir hanedanın başına geçip savaşlarla topraklarınızı genişletmeye ya da oyun bitene kadar topraklarınızı korumaya çalışmak, neredeyse oyunun kendisi kadar ünlü olan bu modda ise, Game of Thrones dizisinde gördüğünüz karakterleri yöneterek Westeros’un hikayesini baştan yazma imkanını buluyorsunuz. Dizinin geçtiği dönemi ve kitaplarda bahsedilen daha önceki dönemleri de kapsayan bu oldukça kapsamlı mod, yakın zamandaki güncellemeleriyle Essos kıtasını da oyuna katarak gittikçe genişliyor.

Strateji oyunlarıyla ünlü olan Paradox Interactive’in CEO’su Fredrik Wester, Game of Thrones lisansının stüdyo için almayı düşünebildiği tek lisans olduğunu da dile getiriyor ve henüz HBO ile iletişime geçmemelerinin sebebini ise bunun stüdyo için doğru bir seçim olup olmadığı konusunda kararsız olmasına bağlıyor.

Ancak anlaşılan HBO Paradox ile bağlantıya geçmiş durumda, sebebi ise oyunun popüler Game of Thrones modu. Wester’a HBO Paradox’un modu para kazanmak için kullandığı endişesiyle onlarla iletişime geçmiş.

Wester modun oldukça iyi olduğunu ve stüdyo için harika bir seri olabileceğini, ancak öncelikle bunun doğru bir seçim olmadığı hissini içlerinden atmaları gerektiğini belirtti.

editor
Oyuncuların buluşma noktası!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir