mix

Paragon ücretsiz beta 26-30 Mayıs’ta

MOBA dünyasına iddialı bir giriş yapan Paragon’un herkese açık olacak ücretsiz beta tarihi açıklandı.

Bir süredir alpha sürümüyle devam eden Paragon, sınırlı sayıda kullanıcıya oyunu oynama imkanı veriyordu. Birbirinden farklı dinamiklere sahip olan ve MOBA olmasına rağmen grafikleriyle ön plana çıkan oyun adından oldukça söz ettirmişti. “Third person shooter” olmasıyla kendini LoL ve Dota gibi oyunlardan ayıran Paragon geride bıraktığımız alpha sürecinde birçok kişi tarafından geçer not almıştı.

Oyun hakkında en çok merak edilen konuların başında ise beta sürümünün ne zaman çıkacağı geliyordu. Yapımcı şirket Epic Games geçtiğimiz aylarda beta sürümünün herkese açık ve ücretsiz olacağını açıklayarak bizleri sevindirmişti. 26-30 Mayıs tarihleri arasında açılacak olan beta sürüm yapımcı şirketin belirttiği gibi ücretsiz ve herkese açık olacak. Bu tarihler arasında erken bir Paragon deneyimi yaşamak isteyen oyuncuların tek yapması gereken en geç 25 Mayıs tarihine kadar oyuna kayıt olmak. Oyun şimdilik kısa süreli bir beta ile daha çok oyuncuya ulaşmayı hedefliyor. Epic Games ayrıca 20$ karşılığında erken erişim paketi de satıyor. Bu paketle birlikte oyunun tam sürümünü daha erken tarihte elde edebilirsiniz.

Son olarak Epic Games’in yaz mevsimi ortalarında daha uzun süreli bir açık beta sürümü gerçekleştirmeye hazırlandığını da belirtelim. Paragon’un tam sürümü için net bir tarih olmasa da yaz sonlarına doğru çıkması bekleniyor.

editor
e-Spor hayranı ve profesyonel sahnenin takipçisi biraz da weirdo.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir