mix

Playstore’dan yıl sonuna özel büyük indirimler

Ülkemizde TTNet desteğiyle hizmet veren dijital oyun platformu Playstore, yıl sonuna özel kampanya yapıyor. Şimdiye kadar çok çeşitli indirimlerine alıştığımız Steam’e bizim neyimiz eksik diyen yerli oyun mağazası gerçekten de her oyuncuyu sevindirecek indirimlerle karşımıza çıkıyor.

Playstore’un indirimleri toplam üçe ayrılmış. Rockstar kampanyası, Ubisoft kampanyası ve bir de genel yıl sonu kampanyası mevcut. Rockstar kampanyasında eski GTA oyunları yüzde 80’e varan indirimler görürken, GTA V de çeşitli paketlerine gelen yüzde 50 civarında bir indirimle Bull Bundle paketiyle 80 TL’ye satın alınabiliyor. Bunun dışında Max Payne oyunları uygun bir fiyatla karşımıza çıkıyor.

Ubisoft kampanyasında yüzde 30-40 arası indirimler görülürken, 60 TL’lik fiyatıyla 2015’in önemli oyunlarından Far Cry 4 denenebilir. 50 TL’ye düşen The Crew ile Assassin’s Creed serisi oyunlarına da bu kampanyadan ulaşabilirsiniz.

Dijital oyun mağazasının büyük yıl sonu kampanyasında ise gerçekten çok güzel indirimler var. Oldukça uzun olan liste aynı oyunların farklı paketleriyle doldurulmuş olsa da Playstore’a hakkını verelim. Borderlands, Darkness II, Bioshock Infinite, XCOM: Enemy Unknown gibi oyunlar 11,25 TL’lik fiyat etiketiyle adeta göz kırpıyor. Bunların dışında 45 TL’ye düşen Evolve ile yüzde 20 indirim görerek 95 TL’ye inen NBA 2K16 öne çıkıyor.

Çoğu indirimden faydalanmak içinse sadece bir günümüz kaldığını hatırlatalım. Hızlı karar vermek gerekiyor.

Steam’in önderliğinde inanılmaz boyutlara ulaşan dijital oyun pazarında yer edinmek isteyen Playstore, Voidu gibi platformlarımızın bu tür indirimler yaptığını görmek oldukça sevindirici. Yabancı oluşumların yıllardır uyguladığı kampanyaları ve gerçekten sağlam indirimleri bizim mağazalarımızda da daha sık görmeyi umuyoruz. Elbette indirimlerin iki gün değil, iki hafta sürmesini isteriz ancak o da zamanla.

author
5Mid'de admin, başka yerlerde altyazar, genelde eşekherif.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir