mix

Project Cars’ın ilk müjdesi Lykan Hypersport olacak

Üç sefer ertelenmesinin ardından bekleyenlerini iyice sabır küpüne döndüren Project CARS’ın bu sabırlı bekleyişin bir karşılığı olarak oyunculara ödül vereceğini daha önce duyurmuştuk.

Slightly Mad Studios, bu uzun süren bekleyişinin ardından bir şekilde oyuncuları memnun etmesi gerektiğinin farkındaydı. Oyunun çıkış tarihinin yaklaşmasıyla birlikte beklenen hamle geldi ve Ian Bell’in bahsettiği ödüllerin her ay verilecek olan ücretsiz arabalar olduğu açıklandı. Bir değil, iki değil, tam üç sefer ertelenen Project Cars’ın bu uzun süreli bekleyişte kaybettiği oyuncuları tekrar kazanabilmesi için de ilk ücretsiz arabanın gerçekten çok etkileyici olması gerekiyordu. Bugün yapılan açıklama ile, bu hedefe yönelik olarak oyunculara verilecek ilk ücretsiz araba duyuruldu ve W Motors’un ürettiği 3.4 milyon dolarlık şaheser Lykan Hypersport, beklentileri karşılayacak gibi görünüyor.

Orta Asya’da üretilen ilk süper araba unvanını taşıyan Lykan Hypersport’dan dünyada sadece yedi adet bulunuyor. Dünya’nın en nadir arabalarından biri olmasının dışında inanılmaz lüks olmasıyla bilinen bu süper araba (sanki yeterince pahalı ve lüks değilmiş gibi) elmaslarla, zümrütlerle ve safirlerle süslenebiliyor. Durum böyle olunca da bu arabanın, dünyanın en pahalı arabaları olan Maybech Exelero ve Lamborghini Veneno’nun ardından üçüncü sırada yer alması gayet doğal. Lüks olmasının dışında oldukça hızlı olan Lykan Hypersport, 770 beygir gücüne sahip ve saatte 100 km hıza 2.88 saniyede ulaşabiliyor. Bu canavarın ibresinde görülebilen maksimum hız ise saatte 385 km.

Oyun tasarımcısı Andy Tudor, hediye olarak verilecek ilk arabanın Lykan olmasıyla ilgili olarak şu sözleri sarf etti: “Bu müthiş arabayı oyunumuzda görmekten büyük haz duyuyoruz ve oyuncuların da aynı şekilde hissedeceğini tahmin ediyoruz. Her ay ücretsiz olarak vereceğimiz arabaların ilki olan Lykan Hypersport’u oyunun çıkışıyla beraber oyuncularımıza hediye edeceğiz. İlerleyen zamanlarda ise Lykan’ı takip edecek arabaların hangileri olacağını bir listeyle duyuracağız.” Ayrıca bunun sadece bir başlangıç olduğunu belirten Tudor, beklemekten bıkan oyuncuları meraklandırarak iştahlarını iyice kabarttı.

Tesadüf müdür bilemeyiz ama Hızlı ve Öfkeli serisinde kullanılan en pahalı araba olan Lykan Hypersport’un, yakında çıkacak olan 7. filmin fragmanında yer alması da ilginçtir.

Özellikle Dota 2 olmak üzere her türlü eSpor hayranı, takipçisi, çevirmen, sporsever

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir