mix

PS4 ve Xbox’a büyük Minecraft güncellemesi

Microsoft, Minecraft için yeni konsol güncellemesi olan 1.8.8’i duyurdu. Şu ana kadarki en büyük güncelleme olan 1.8.8, birçok yeniliği içerisinde barındırıyor. Güncelleme yeni bloklar, moblar ve biyomlar içerirken, Creative Mode için de üç adet yeni yumurta içeriyor: Rabbit, Guardian ve Endermite. Minecraft’ın, bu güncelleme ile konsoldaki deneyimi PC deneyimine yaklaştırmaya çalıştığını belirtelim.

Özellikle iki yeni biyom Minecraft oyuncularını heyecanlandırdı; Roofed Forest ve Deep Ocean. Deap Ocean’ı bulmak için yeni Potion of Water Breathing eşyası gerekiyor. Bulduğunuzda ise iki yeni diğer özellik ile tanışıyorsunuz; Elder Guardians ve Ocean Monuments.

Bu iki yenilik ilk göze çarpanlardan olsa da, güncellemenin içeriğinin çok büyük olduğunu söylememiz gerekir. Detaylara ise Mojang’ın güncellemenin tüm ayrıntılarını içeren yazısından ulaşabilirsiniz.

1.8.8 güncellemesi Xbox 360, Xbox One, Playstation 3, ve Playstation 4 için hazır durumda. Playstation Vita’ya gelecek güncelleme ise ilerideki günlerde ulaşılabilir olacak. Wii U için de oldukça yoğun bir şekilde çalışan Microsoft’un bu konsola gelecek güncellemeyi gelecek yıl çıkaracağını da not düşelim.

League of Legends oyuncusu, aynı zamanda profesyonel sahnenin sıkı takipçisi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir