mix PUBG PUBG Haberleri

PUBG kısa sürede 8 milyon satış rakamına ulaştı

Son dönemin belki de en popüler oyunu PlayerUnknown’s Battlegrounds, beş aydan daha kısa bir süre içerisinde 8 milyon satış rakamına ulaşmayı başardı.

Çıktığı günden bu yana popülerliğini koruyan, hatta artırmayı başaran PUBG, durdurulacak gibi gözükmüyor. Yıllar süren geliştirmelerin ardından erken erişim olarak Mart ayında piyasaya sürülmüş, çıktığı günden bu yana en popüler oyunlardan biri arasında yer almayı başarmıştı. Geçtiğimiz günlerde açıklanan rakamlara göre şu an için en popüler oyunlar sıralamasında 6. sırada kendine yer bulan oyun, Steam üzerinde aynı anda 600.000 oyuncuyu görerek bu kategoride Dota2’nin hemen arkasında gelmişti.

Gamescom’da konuşan yapımcı Brendan “PlayerUnknown” Greene, bu ciddi satış rakamının haberini oyun severlerle paylaştı. Bu yıl sonunda tam sürümünün PC’ye geleceği duyurulan PUBG, aynı zamanda önümüzdeki aylarda XBox’ta da yer alacak. Microsoft ile anlaşan şirket yetkilileri oyunun konsola uyarlanması için çalışmalara başlamış durumda. Son olarak bu hafta sonu oyunun ilk offline turnuvasını gerçekleştireceğini de duyuralım. TSM, Cloud9, Luminosity, Team Liquid ve Tempo Storm gibi bilindik takımların yer alacağı turnuva Gamescom kapsamında oynanacak.

espor yazarı, avukat

1 Comment

  • Muhammed 22 Ağustos 2017

    Buradaki yazıdan sonra YouTube kanallarında izledim. İzlemesi bile zevkli bir oyun😂

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir