mix

Real Madrid espor sahnesine giriş yaptı

Dünyanın önde gelen spor kulüplerinden Real Madrid, Çinli oyuncularla anlaşarak FIFA Online 4 takımı kurdu ve espor sahnesine giriş yapmış oldu.

Esporun akıl almaz yükselişine geleneksel spor kulüpleri de seyirci kalmıyor. Daha önce hangi kulüplerin espora giriş yaptığını liste şeklinde sizlerle paylaşmıştık. Şimdi ise İspanya’nın iki futbol devinden biri olan Real Madrid, pek de alışık olmadığımız bir oyunu tercih ederek sahneye dahil oldu. Yalnızca Çin’de oynanan ve henüz beta sürümü dahi açılmayan FIFA Online 4 takımı kuran ekip, kadrosunu Çinli oyuncularla oluşturdu.

Bilindiği gibi Avrupa’nın önde gelen futbol kulüpleri Asya pazarından önemli kazançlar elde ediyor. Öyle ki bu liglerde oynanan futbol müsabakalarının saatleri Asya ülkelerinin izleme durumu da göz önüne alınarak düzenleniyor. Real Madrid de espora girişini Çin üzerinden yapmaktan çekinmedi. Ülkede çok popüler olan oyunun oynaması ücretsiz ve hem PC hem de mobil üzerinden oynanabiliyor. FIFA Online 4’ün Android sürümü, PUBG, Riot Games ve Epic Games’te de pay sahibi olan Tencent tarafından çıkarıldı.

espor yazarı, avukat

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir