mix

Real Madrid’in yenilenecek Santiago Bernabeu stadyumunda espor arenası olacak

Dünyanın en köklü kulüplerinden Real Madrid, espor arenasına giriş yapmak için kolları sıvadı.

Özellikle futbol alanında dünyanın sayılı kulüplerinden Real Madrid sosyal medya üzerinden bir video paylaştı. Kulübün stadyumu Santiago Bernabeu’nun yenilenmiş halinin tanıtıldığı videonun bir kısmında espor bölümü de gösteriliyor. Bu kısımda dev ekranda FIFA gösteriliyor fakat sahnede gösterilen iki ekip Isurus Gaming ve Furious Gaming’in League of Legends takımları.

Bu görüntü takımın her iki oyun için de çalışmaları olabileceği düşüncesini akıllara getirdi.  Yapılması planlanan espor bölümünde seyirciler için de bir alan olacak. Önceden yaptığımız haberde bu sene EU LCS franchise sistemine 7 futbol takımının başvuru yaptığını belirtmiştik. Bu kulüplerden birinin Paris Saint-Germain olduğunu biliyoruz. Yüksek bir ihtimal bu kulüplerden bir diğerinin ise Real Madrid olacağını söyleyebiliriz.

Çağımızın büyük gelişme gösteren sektörlerinden espor sahnesine böyle dev isimlerin katkı sağlaması şüphesiz bir çok taraftarı sevindiriyordur. Hatırlayacağınız üzere ülkemiz takımlarından Beşiktaş, stadyumu Vodafone Park’a Lenovo Game On adından bir espor arenası açmıştı. Real Madrid gibi büyük bir organizasyonun da bu hamleyle sektöre getireceği bakış açısı esporu daha ilerilere taşıması için yardımcı olacaktır. İleriki zamanlarda nasıl gelişmeler olacağını hep beraber göreceğiz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir