League of Legends mix

Red Bull, Cloud9’a sponsor oldu

Red Bull, Batı dünyasının en başarılı espor organizasyonlarından Cloud9’a sponsor oldu. 14 farklı espor dalında mücadele eden organizasyonun tüm formalarında Red Bull göğüs sponsoru olarak yer alacak.

Bir basın açıklaması yapan Cloud9 CEO’su Jack Etienne, “Red Bull ile partner olmaktan büyük mutluluk duyuyoruz ve bu iş birliğinin bizi bir üst seviyeye taşıyacağından eminiz.” sözlerini sarf etti. Anlaşmanın parçası olarak Red Bull, Cloud9’ın resmi enerji içeceği sponsoru oldu.

Şirket aynı zamanda C9’ın oyuncularının sağlıklı yaşam için gerçekleştireceği çalışmalara da yardımcı olacak. C9, Red Bull ile önceden haber verilmemiş sosyal medya içerikleri de çıkaracak. Organizasyon aynı zamanda yeni bir forma tasarımı ile NA LCS karşılaşmalarına çıktı.

Red Bull geçtiğimiz yıl EU LCS Challenger Series’te mücadele edecek bir takım kurmuştu. Bundan ötürü Riot Games şirketin diğer takımlarla olan sponsorluk sözleşmelerini iptal etmesini istemişti. Team RB geçtiğimiz Ocak ayında doğıldı ve EU LCS’e yükselme şansını kaybetti. Bu da şirketin sponsorluk anlaşmalarını devam ettirmesine olanak sağladı.

League of Legends oyuncusu, aynı zamanda profesyonel sahnenin sıkı takipçisi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir