mix Rocket League

Rocket League Championship Series Sezon 6’da 1 milyon dolar ödül dağıtacak

Geçtiğimiz günlerde duyurulan Rocket League Championship Series’in 6.sezonu 1 milyon dolarlık ödül havuzuna sahip olacak. Dünyanın dört bir yanından profesyonel takımlar bu büyük ödül için yarışacak. Geçtiğimiz sene 500.000 $ veren Psyonix bu sezonda miktarı ikiye katladı.

RLCS dağıtacağı bu parayı sezon boyunca yapacağı etkinliklere yaymayı planlıyor. Yani şampiyon olan takım bütün 1 milyon doların sahibi olmayacak. Yayıncı firma Psyonix bu denli büyük bir parayı nasıl dağıtacağını henüz tam olarak belirtmese de önümüzdeki günlerde daha detaylı bir açıklama yapacağını belirtti.

Öte yandan oyunun ikinci büyük etkinliği olan Rocket League Rival Series de 100.000 dolarlık bir ödül havuzuna sahip olacak. Bu miktarın da geçen seneye göre ikiye katlandığını belirtmekte yarar var. RLCS’e yükselmeye çalışan takımların mücadele ettiği bu etkinlikte takımlar artık daha büyük bir para ödülü için de yarışacaklar. Avrupa finallerinde Team Secret’ı yenerek şampiyon olan Ex-Servette Genea eSports bu sene ligde yer alacak. Kuzey Amerika tarafında ise FlyQuest ve Allegiance’ı izleyeceğiz.

Rocket League tarihinin en büyük ödül havuzuna sahip 6. sezonu Eylül ayında başlayacak.

editor
Oyuncuların buluşma noktası!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir