mix

Şampiyona sonrası transfer dedikoduları

Bugün yaptığı yayın sırasında Xu ‘BurNIng’ Zhilei sonuna geldiğimiz Asya Şampiyonası’ndan sonra Çin takımlarında gerçekleşecek olan transferler hakkında bazı bilgiler verdi. Invictus Gaming’e transfer olacağı dedikodularını doğrularken Big God’dan takım arkadaşları olan xiao8 ve rOtk’un sırasıyla LGD ve CDEC.Gaming’e transfer olacağından da bahsetti. Adı geçen üçlü The International 2014’ten sonra bir süre kenara çekilmişti ve artık sahalara geri dönüyorlar.

Bu bilgileri oyunseverler ile paylaşan Xu ‘BurNIng’ Zhilei’nin, Invictus Gaming’e transfer olacağı yönündeki dedikoduları doğruladı ve yüksek ihtimalle takımın destekleyicilerinden biri olan Li ‘CHisbug’ Chen’in yerini alacak gibi görünüyor. Kendisinin takıma katılışıyla Luo Luo/Xi’ Yinqi de boşalan destekleyici pozisyona geçmek zorunda kalacak çünkü BurNing üstlendiği sırtlayıcı rolünde tartışmasız çok iyi.

BurNing’den gelen bir diğer haber ise eski takım arkadaşı ve Big God takımının off-laner’ı olan Bai ‘rOtk’ Fan’ın büyük olasılıkla CDEC.Gaming ekibine katılacağı yönünde. Bu transfer sonucunda ise eski CDEC.Gaming kadrosunda off-laner olarak bulunan Wang ‘333/seven’ Yutian’ın yerine bir ay geçici olarak takımda görev alan Junjie ‘sydm/Mikasa’ Tong tekrar eski koç pozisyonuna geri dönecek.

Son olarak efsanevi kaptan Zhang ‘xiao8’ Ning, eski yuvası olan LGD’ye geri dönecek. Newbee’nin The International 2014 zaferinden sonra geçici olarak kenara çekileceğini bildirmişti ve bu geri dönüşüyle birlikte şu an LGD’de off-laner pozisyonunda görev yapan Jang ‘InJuly’ Xiaodong’a yol görünecek. Eğer bu transfer de gerçekleşirse – ki büyük ihtimalle gerçekleşek – Yao, xiao8 ve Sylar üçlüsü 2013’ten sonraki LGD değişikliklerinden 2 yıl sonra tekrar aynı takımda boy gösterecek.

Çevirmen. Hobi olarak Dota 2 ve CS:GO oynar. Savaş tarihine meraklı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir