mix

Secretlab Dele Alli ile sponsorluk anlaşması imzaladığını duyurdu

Oyuncu koltuğu üretiminde sektörün lider isimlerinden Secretlab, İngiltere ve Tottenham‘ın ünlü oyuncusu Dele Alli ile sponsorluk anlaşması yaptığını duyurdu.

Dele Alli sponsorluk anlaşması sonrası şu açıklamaları yaptı: “Oyun oynadığım sırada ekipman konusunda oldukça titizim, çünkü rahat olmak zorundayım. Bu yüzden Secretlab ile ortak iş yapmaktan heyecan duyuyorum. Onların oyun sandalyeleri gerçekten muazzam kalitede ve oturmayı sevdiğim şekilde ayarlanabilmesi beni oyunun en iyisi yapıyor.”

Dele Alli’yi her ne kadar sadece bir futbol oyuncusu olarak bilsek de o aynı zamanda sıkı bir gamer. Takımdan arkadaşları Harry Kane ve Kieran Trippier ile oyun oynarken sık sık yayın açıyor. Hatta geçen Nisan ayında Fortnite oynarken Twitch üzerinde 40.000 izleyiciye ulaştı. Arada Ninja ile de birlikte oynayan Dele Alli ayrıca HyperX ile de ortak çalışmalar yürütüyor.

Secretlab kurucu ortağı ve CEO Alexander Ang ise Dele Alli ile yaptıkları sponsorluk anlaşması sonrasında şu sözleri sarf etti: “Fiziksel sporlar ve video gaming tabiatı bakımından aslında benzerler, çünkü her ikisi de rekabeti ve kendini geliştirme arzusunu içeriyor. Birçok sporcunun oyun oynamaya başlamasıyla birlikte oyunların artık sadece nerd oğlanlar tarafından oynanmadığını göstermeye başladı. Toplumu bu konuda eğitmeye yönelik hareketin bir parçası olmak istiyoruz, bu sebeple Dele gibi seçkin bir oyuncuyla ortaklık kurduk. Ki Dele hakikaten de bizim sandalyelerimizi seviyor.”

Bu büyük sponsorluk anlaşması Secretlab için ilk değil, marka aynı zamanda Riot Games ile de bir ortaklık içerisinde. MSI ve League of Legends World Championship’de oyuncuları Secretlab sandalyelerinde otururken göreceğiz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir