mix

Shadow of Mordor’a yeni DLC geliyor

Shadow of Mordor hiç süphesiz 2014 yılı içerisinde oynama fırsatını elde ettiğimiz en iyi oyunlardan biriydi. İyi olmasıyla kalmayan oyun, yapımcılar tarafından sürekli büyük ve küçük eklentiler ile hayatta tutulmuştu. En büyük DLC ise Shadow of Mordor için yolda!

The Bright Lord adına sahip olan DLC Shadow of Mordor evreninde ilk senaryoda ölmemezi engelleyen ve aynı vücüdu paylaştığımız Celebrimbor olarak oynanamıza fırsatı bulacağız. Zaten oyundan hatırlayacağınız üzere Celebrimbor tuzağa düştüğünü anladıktan sonra Sauron’a karşı gelmek için kendi ork ordusunu kuruyordu. Fakat ölümünden de anladığımız gibi Celebrimbor bu direnişte pek de başarılı olmuş gibi görünmüyor.

Sauron’la karşılaşmadan önce beklendiği gibi önce emir komuta zincirindeki orkların üstesinden geleceksiniz. Ayrıca oyun yapımcısı Monolith Producitons, bu yeni oynanılabilir karekteri daha etkili kılmak için oyun içerisinde birçok şeyi değiştirmiş. Yeni animasyonlar ve Celebrimbor’un değişik güçlere sahip olacak olması bunlardan bazıları. Ok ve yay kullanımı ve aralarındaki ilişki değişirken rünleri daha üst seviyelere çıkarabileceğiz. Bir ek paket yerine kendi başına küçük bir oyun gibi olan bu eklenti için oldukça sabırsızız.

Nemesis sistemi de oyun içinde değişikliğe uğrayan noktalardan bir diğer. Orklar bu sefer çok daha güçlü ve önceki kadar kolay kontrol altına alınamıyorlar. Ayrıca ork liderlerinin sahip olduğu zayıf ve güçlü noktalar daha meydan okuyucu olması için dengelenmiş. Sauron’un Orta Dünya’da en güçlü olduğu zamanda geçen ek pakette orklar, Celebrimbor’u bulmak için ellerinden geleni yapacaklar. İlk oyundaki son mücadeleyi ile karşılaştırdığımızda Dizayn Yönetmeni Michael de Player, oyuncuların daha tatmin edici bir son ile karşılacaşacağını belirtti.

DLC’nin fiyatına ve çıkış tarihine dair henüz resmi bir açıklama yapılmadı fakat Season Pass’den yola çıkarak, DLC’nin 10 Mart tarihinde çıkabileceği ön görülüyor.

 

editor
You don't get paid for effort, you get paid based on demand for your skills and your results. Life is not a children's story.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir