mix

Showtime’ın onayını alan Halo oyunu dizi oluyor

Oldukça fazla hayran kitlesi bulunan Halo, 2019 yılında Showtime televizyon kanalı sayesinde seyircisi ile buluşacak.

Yapımcılığını Anestezi’den tanıdığımız Kyle Killen ile Maymunlar Gezegeni filminden tanıdığımız Rupert Wyatt üstelenecek.

Showtime Stüdyoları’nın yaptığı açıklamaya göre dizi, ilk oyun olan Halo: Combat Evolved’u konu alacak. Kısaca dizi muhtemelen 26. yüzyılda insanlar ve onları tehdit eden Covenant adında bir uzaylı türü arasında olan çatışmaları işleyecek.

Dizi sadece Showtime Stüdyoları’na ait olmayacak. Bu şirkete ek olarak Microsoft ve 364 Industries de yapımcılık da yer alacak. Fakat dizinin sadece ilk sezonunun kesin olarak yayınlanacağı açıklandı. Henüz diğer sezonlar için bir anlaşma gerçekleştirilmedi.

Yaklaşık 5 yıldır oyunun dizi veya filme aktarılacağı dedikodular arasındaydı fakat şimdiye dek bazı oyuncak figürleri ve 2012 yılında yapılmış 5 bölümden oluşan Halo: Forward Unto Dawn dizi serisi dışında elle tutulur pek bir şey gerçekleşmedi.

Şu ana kadar dizi hakkında bilinen tüm detaylar bunlar. Henüz dizinin logosu, aktörleri ve hatta tam olarak ismi dahi belli değil. İlerleyen zamanlarda konu hakkında daha detaylı bir açıklama yapılması bekleniyor.

editor
Oyuncuların buluşma noktası!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir