mix

SingSing ve yeni Team Fire ESL One Frankfurt elemelerinde

350’yi aşkın takımın katılacağı ESL One Frankfurt ön elemelerinin başlamasına sadece bir gün kaldı. Elemelere katılacak takımlar arasında, yeni  kadrosu ile Team Fire ve Team Tinker, Zephyr, Alliance ve Moscow 5 International gibi takımların eski oyuncularından oluşan Burden United takımları da yer alıyor.

Eski Cloud 9 ve Team Tinker oyuncusu WehSing “SingSing” Yuen, en son Team Tinker’dan ayrıldıktan sonra bir süre takımsız kalmıştı. Öyle görünüyor ki yetenekli oyuncu profesyonel sahneye geri dönmeyi amaçlıyor. Bu yönde Burden United takımına katılan SingSing, ESL One Frankfurt elemelerinde yer alabilecek. Takım Dota 2 ve dotA oyunlarının ikisinde de profesyonel bir kariyere sahip olan ve Team Dignitas, Darer, Mouz ve Kaipi gibi takımlarda oynamış olan tecrübeli Romanyalı oyuncu Craciunescu “ComeWithMe” Alexandru’nun liderliği altında yoluna devam edecek. Kadronun geri kalanını ise; eski Zephyr zor kulvar oyuncusu Alaan “SexyBamboe” Faraj, kısa bir süre Alliance’da yer almıi olan Johan “Mynuts” Andersson ve M5 International takımının eski Sırtlayıcı oyuncusu Selim “Neqroman” Oynar dolduracak.

350’den fazla takımın mücadele edeceği ve 24  Şubat’da başlaması planlanan ESL One Frankfurt ön elemelerinden sadece dört takım Avrupa elemelerine katılmaya hak kazanacak. Ön elemelerde mücadele edecek takımlar arasında Meepwn’d, 4 Anchors, London Conspiracy, hehe united, GOOMBA Gaming, 4FC ve GameOnline gibi yetenekli takımlar da yer alıyor.

Ön elemelere Amerikalı takımlarda katılabilecek fakat tek bir şartla: Katılan Amerikalı takımlar sadece Lüksemburg sunucularında karşılaşmaları oynayabilecek. Bu durumu lehine kullanmaya çalışacak ilk takım ise şüphesi Team Fire. Dağılma dedikoduları ile çalkalanan takım kısa bir süre önce Chris “Ush” Usher ve Brian “FLUFFNSTUFF” Lee adlı oyuncularını kaybetmişti ve takımın geriye kalanı Champions of Summer’s Rift ismi ile yoluna devam ediyordu. Şimdi öyle görünüyor ki takım; Mike “ixmike88” Ghannam ve FLUFFNSTUFF’ın takıma dönüşü, yetenekli Sırtlayıcı oyuncusu BananaSlamJam, eski Sneaky Nyx Assassins Destek oyuncusu Bryan “whiteBeard” Lehwald ve Kanadalı yıldız oyuncu Dragonfist’in kadroya katılması ile bir kez daha geri dönüyor. Sürekli kadro değişikliğine uğrayan Team Fire’ın ise bu kadro ile ne kadar devam edeceğini elemeler sonrasında görmüş olacağız.

editor
You don't get paid for effort, you get paid based on demand for your skills and your results. Life is not a children's story.

2 Comments

  • Cb grr 23 Şubat 2015

    uzun süre sonra ilk defa bir türk oyuncu bu seviyede oyama şansı yakaladı. umarım başarılı olurlar.

    • SinanAlpsoy 23 Şubat 2015

      Umarım olurlar. Önlerinde zorlu bir yol var takım olarak.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir