mix

Assassin’s Creed Victory sızdı

Yine yolunda gidemeyen planlar, yine zamanından önce öğrendiğimiz bir Assassin’s Creed oyunu. Unity’de olduğu gibi Victory ismiyle çıkacak olan serinin yeni oyununun sızdırılması konusunda yapımcı firma Ubisoft hayal kırıklığına uğradığını belirtiyor. Yine de bu, biz oyuncular için güzel bir önizleme diyebiliriz.

ASSASSINS-CREED-VICTORY-03

Assassin’s Creed Victory; Victorian Age, yani Büyük Britanya’daki 19. yüzyıl dönemi isminden yola çıkılarak adlandırılıp, doğaldır ki Londra’da yer alıyor.

Önümüzdeki güz dönemi çıkarılması planlanan oyunun, PC, PS4 ve Xbox One için sunulacağı düşünülüyor.

Serinin bu oyununda eldeki bilgiler ışığında sayabileceğimiz yenilikler kısıtlı. Fakat şunu diyebiliriz ki, Ubisoft’un hep Montreal ekibinin elinden oynadığımız Assassin’s Creed’i, şimdi Quebec ekibinin elinden oynamak önemli bir fark yaratabilir.

qsqkddfi5wnrx8isnqug

Serinin diğer oyunlarında da olduğu gibi aksiyon dozu yüksek olması beklenen bu yapıtta, kaçma, kovalama, suikast gibi görevlerin çok olduğu ve yenilik olarak oyuna bir grappling hook (tutma/tırmanma çengeli) eklendiği belirtiliyor. Bu da karakterimizden kaçılmasını zorlaştıracak, yeni suikast yöntemleri oluşturacak ve daha yükseklere tırmanılmasını sağlayacak yöntemler yaratan bir araç olarak karşımıza çıkıyor.

editor
Oyuncuların buluşma noktası!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir