Counter-Strike: Global Offensive CS:GO Haberleri mix

SK Gaming’in koçu Immortals’ta oynamak için istifa etti

Counter Strike: Global Offensive’in profesyonel sahnesinde yer alan SK Gaming’de koçluk yapan Zews, tekrar oyunculuk kariyerini başlatmak için istifa etti.

eSpor sahnesinin en popüler oyunları arasında üst sıralarda yer alan Counter Strike: Global Offensive’de üst seviyedeki takımlardan biri olan SK Gaming’de koçluk görevini yerine getiren Wilton “Zews” de Almeida Prado, tekrar oyuncu olmak istediğini söyledi ve görevinden istifa ederek Immortals ile anlaştı.

Zews yaptığı açıklamada, koçluk yaparken bile oyunculuğun bir hayali olduğunu ve sürekli bir şekilde profesyonel sahnede oyuncu olarak görev almak istediğini söyledi. Bunun yanında, SK Gaming’den ayrılmanın hayatı boyunca almış olduğu en zor kararlardan biri olduğunu sözlerine ekleyen Zews, Immortals’ın teklifi sonrası oyunculuk hayalinin gerçeğe dönüşebileceği için çok heyecanlandığını ve SK Gaming’e veda etmek durumunda kaldığını söyledi.

Immortals takımı da Facebook üzerinden yaptığı açıklamada, Zews’in aralarına katılmasından oldukça hoşnut olduklarını ve birlikte birçok başarıya ulaşacaklarına inandıklarını belirtti.

Bu transferin ardından Immortals kadrosu şekillendi ve takımın beşi şu şekilde oluştu: Henrique “Hen1” Teles, Lucas “Lucas1” Teles, Ricardo “Boltz” Prass, João “Felps” Vasconcellos, Wilton “Zews” Prado.

Zews’in takıma katılmasının ardından, Immortals başarılı oyuncuları Gustavo “SHOOWTiME” Gonçalves ile yollarını ayırdı. SHOOWTiME, takımının DreamHack’teki başarısında büyük pay sahibiydi ve NiP karşısında alınan galibiyette ön plana çıkmıştı. Takımın CEO’su, oyuncularının yeni bir takım bulabilmesi için ellerinden geleni yapacaklarını ve gelen teklifleri değerlendireceklerini söyledi.

espor yazarı, avukat

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir