mix

Star Wars Battlefront betası ile rekor kırdı

Geçtiğimiz E3 Oyun Fuarı’nda duyurulan Star Wars Battlefront, özellikle de serinin çıkacak olan yeni filminden dolayı inanılmaz bir ilgi görüyorPlayStation 4, PC ve Xbox One platformlarında tüm kullanıcılara ücretsiz olarak açılan oyunun beta sürümü, EA Games’den gelen rapora göre çıktıktan kısa bir süre sonra rekor kırdı.

EA Games tarafından yapılan açıklamada, “Dün itibariyle, Star Wars Battlefront oyununa toplamda 9 milyondan fazla oyuncu giriş yaptı. Bu rakam ile birlikte Star Wars Battlefront, EA tarihinin en çok indirilen betasına sahip oyun oldu.” denildi.

Bununla birlikte oyunu indiren 9 milyon oyuncudan 6 milyonunun, beta sürümde en yüksek seviye olan 5. seviyeye çıkmayı başardığını da ekleyelim. Gerçekçiliği ve grafikleri ile dikkat çeken Star Wars Battlefront yılın en çok beklenen oyunları arasında bulunuyor. YouTube gibi video platformlarında çok fazla sayıda oynanış videosu bulunan oyun kullanıcılardan ve oyun inceleme sitelerinden yüksek puan almayı da başardı.

Star Wars Battlefront’un tam sürümü 19 Kasım tarihinde çıkmış olacak. Oyunu ön sipariş vererek aldığınızda ise indirim ve ücretli içeriklere de sahip olma şansını yakalıyorsunuz.

editor
e-Spor hayranı ve profesyonel sahnenin takipçisi biraz da weirdo.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir