mix

Star Wars: Battlefront yeni fragmanı ve ön sipariş ayrıntıları

Star Wars: Battlefront, bugün yeni bir video ve ön sipariş imkanı haberi ile bekleyenlerinin karşısına çıktı.

Bugün Anaheim’da yer alan Star Wars Celebration 2015 organizasyonunda bir video ile de açığa çıkması üzerine Star Wars: Battlefront şu andan itibaren 2015’in en çok beklenen oyunu oldu gibi görünüyor. İlgili çıkış videosunu aşağıda izleyebilirsiniz.

Star Wars: Battlefront şimdi EA’ye bağlı Origin’den ön sipariş edilebilir. Bu işlem için buraya tıklayabilirsiniz. Ön sipariş fırsatı oyuna ait Deluxe ve Standart paketler üzerinden gerçekleştiriliyor. Deluxe paketi için ön sipariş şimdilik sadece PC için geçerli iken; Standart paket PC yanı sıra PS4 için de ön sipariş imkanı sunuyor. Paketler arasında €69.99 ve €59.99 olmak üzere 10 Euro fark bulunmakta. Dijital Deluxe Versiyonun bu on euroluk fazlalığı içinde kapsadığı ise DL44 pistolu (Han Solo’nun silahı), iyon el bombası, iyon torpidosu ve dahası gibi birkaç özel eşya.

Bunun yanı sıra Star Wars: Battlefront’u ön siparişle elde edenler Battle of Jakku DLC’sine de ön erişim hakkına sahip olacaklar. Tarih olarak söylemek gerekirse de ön siparişle alım yapan oyuncular bu DLC’yi 1 Aralık günü, diğer oyuncular için erişime açılacağı 8 Aralık gününden bir hafta öncesinde oynamaya başlayabilecekler.

Ayrıca yine dün Star Wars Celebration 2015 organizasyonunda yayımlanan 2 dakikalık Star Wars: The Force Awakens filminin ikinci tanıtım videosu bir gün içinde büyük ilgi görüp 20.935.765 tıklanmaya şimdiden ulaşmış durumda. Star Wars: Battlefront’un yer alacağı gezegenlerden biri ve de yeni Cumhuriyet ile getirileri bu film videosunda bizlere gösteriliyor gibi.  Bahsettiğimiz dün yayımlanan Star Wars: The Force Awakens resmi videosunu aşağıda izleyebilirsiniz.

 

editor
Oyuncuların buluşma noktası!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir