mix

Star Wars oyunu sonunda Android’e geliyor

George Lucas’ın eskimeyen başyapıtını anlatmak için süslü sözlere ihtiyaç yok çünkü var olduğu günden beri gelmiş geçmiş en etkileyici ve önemli kültürel ögelerden biri olarak kendini defalarca kanıtlamıştır. Eğer kendinizi gerçek bir Star Wars hayranı olarak görüyorsanız mutlaka oynamanız gereken oyunlardan biri de Star Wars Knights of the Old Republic‘tir. 2003’te oyun dünyasına girdiğinden beri sayısız oyuncunun gönlünde taht kurmuş ve belki de LucasArts’ın sahip olduğu geniş oyun yelpazesi içinde en sevileni olmuştur.

Bugün başarılı bir şekilde mobil cihazlara uyarlanmasıyla hala genç nesil oyuncuların ilgisini çekmektedir. iOS kullanıcıları yaklaşık bir senedir bu başarılı uzay klasiğinin keyfini sürüyor ve artık Android cihazlar da onlara katılabilecek. Star Wars Knights of the Old Republic bugün itibariyle Google Play Store’dan sadece 5$ gibi makul bir fiyat karşılığında indirilebilecek. (Lansman indirimi olarak asıl fiyatının %50’si kadar)

Oyun harika görünüyor ve önümüzdeki sene Disney’in Star Wars VII : The Force Awakens’ı piyasaya sürmesinden önce şirketin reklam ihtiyacını tam zamanında karşılayacak. Bağlantı noktaları akıcı ve dokunmatik ekrandaki oyun kontrolleri de gayet güzel çalışıyor, ancak tüm bunların üstünde oyunu geliştiren ekip bilgisayar versiyonunun orjinalliğini olabildiğince korumaya çalışmış. En ufak nokta bile gözden kaçırılmamış ve beklendiği gibi oyun 2.4GB’lık bir alan kaplayacak. Ancak George Lucas’ın muhteşem galaksilerarası dünyasından fırlayıp gelmiş bu değerli hazine için harcanacak her bayta değer gibi görünüyor.

İçinde muazzam bir Star Wars deneyimini barındıran bu mükemmel oyuna telefonlarınızda yer ayırmayı ihmal etmeyin.

Çevirmen. Hobi olarak Dota 2 ve CS:GO oynar. Savaş tarihine meraklı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir