Counter-Strike: Global Offensive CS:GO Haberleri mix

starix Na’Vi CS:GO takımının koçluğunu yapacak

Uzun bir süredir Natus Vincere takımında yer alan Sergey “starix” Ischuk emekli olduğunu açıkladı. Takımdan ayrılan Starix ise CS:GO ile bütün bağlantılarını kesmiş değil. Eski takımına koçluk yapacak olan profesyonel oyuncunun yerini ise geçtiğimiz günlerde HellRaisers takımı ile yollarını ayıran Egor “flamie” Vasiliev dolduracak.

Counter Strike 1.6’da tanınan Natus Vincere takımı CS:GO’ya geçtiğinden beri oyun içerisindeki en eski kadrolardan birine sahip. 2013 yılının sonuna doğru oluşan takımın oyuncuları bu güne kadar aynıydı. Bugün ise Natus Vincere takımı resmi sitesinden, tecrübeli oyuncu Serget “starix” Ischuk’un emekli olduğunu ve e-Spor kariyerine Na’Vi CS:GO takımının koçu olarak devam edeceğini açıkladı. Ünlü takım ayrıca profesyonel oyuncuyla ilgili olarak; “Starix organizasyonumuzun öncülerinden biriydi. İsmi Natus Vincere takımında her zaman hatırlanacak.” yorumunda bulundu.

Natus Vincere takımı ise daha şimdiden starix tarafından oluşturulan boşluğu doldurma çalışmalarına başladı. Geçtiğimiz günlerde HellRaisers takımından ayrılan Egor “flamie” Vasiliev geçici olarak kadroda kalacak ve gösterdiği performansa göre yoluna Natus Vincere ile devam edecek.

Starix’in ayrılmasından sonra Natus Vincere’nin kadrosu:
Daniil “Zeus” Teslenko
Ioann “Edward” Suharev
Denis “Seized” Kostin
Ladislav “GuardiaN” Kovac
Egor “flamie” Vasiliev (geçici)

Sergey “starix” Ischuk- Takım menajeri ve koçu

editor
You don't get paid for effort, you get paid based on demand for your skills and your results. Life is not a children's story.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir