mix

Steam 2015 Yaz İndirimleri başladı

Önce gününü öğrendik, bu kadar erken olmasına şaşırdık, sonra bekledik, sabrettik, borçlarımızı aldık, kredi kartlarımızı hazırladık ve sonunda bir yıldır beklediğimiz gün geldi. Steam’in devasa indirimler yaptığı Yaz İndirimleri bugün itibariyle başladı.

Yaz İndirimleri süresince 4 farklı indirim çeşidi olacağını hatırlatalım. İndirimler süresince günlük indirimler, flaş indirimler, topluluğun seçimleri ve tekrar günü indirimleriyle karşılaşacağız.

Türkiye saati ile 20:00’da indirimlerin başlamasıyla birlikte tüm oyuncular Steam Mağazası’na hücum ederken, yaklaşık 10 dakika dayanabilen sistem çöktü ve Steam’e erişim sağlanamaz hâle geldi. Yine de bu süreçte 24 saatte bir yenilenecek günün fırsatları ile 12 saatte bir yenilenecek flaş indirimleri yakalayabildik.

İlk günün fırsatları arasında Sniper Elite, Metro, XCOM serilerinin yanında Hotline Miami 2 dikkati çeken oyunlar oldu.

günlük fırsatlar

Flaş indirimleri arasında ise Darksiders serisi öne çıktı.

flaş indirimler

12 Haziran sabahı gelen Flaş İndirimlerde ise öne çıkan oyunlar Surgeon Simulator ve Amnesia Collection oldu. Kontrolleri her ne kadar zor olsa da Surgeon Simulator da garip ameliyatlar yaparak hayat kurtarabilir, Amnesia’da da korku dolu geceler yaşayabilirsiniz.

asdfasdfasdfasdfasdf

Bu yıl en büyük yankıyı uyandıran Far Cry 4 ve The Witcher 3 ise ilk günü çok cüzi indirimlerle veya boş geçti. GTA V de kafa karıştırıcı bir indirim görürken, oyunun indirim almış hâli kısa süre içerisinde mağazadan kaldırıldı. 40 TL’ye inen nakit kartları oyun sanarak satın alan çok sayıda kullanıcı olduğunu düşünüyoruz. Bu oyunların önümüzdeki günlerde indirime girip girmeyeceğini, girerse ne kadar büyük olduğunu ise takip ediyor olacağız.

11 Haziran 2015 için Steam Yaz İndirimleri’nde 5Mid günün fırsatı olarak ise 12 TL’ye inen Insurgency‘i öneriyoruz.

İndirimlerden en hızlı şekilde haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edebilirsiniz. Ek olarak indirimler süresince her günün en önemli indirimlerini ayrı ayrı yazacak, satın alması en mantıklı olan oyunları belirleyip önerilerde bulacağız. Bizimle kalın.

[interaction id=”5576b1a684caec334b6a3456″]

editor
Oyuncuların buluşma noktası!

1 Comment

  • Cabir Şekerci 11 Haziran 2015

    Insurgency güne özel indirimler arasında değil. Üstteki değişen iki blok dışındaki bütün oyunlar normal indirime girdi zaten, insurgency(%50) de onlardan biri.. 12 tl ye değecek bir oyun değil üstelik, humble 1$ a 3 kod vermişti. Üstteki 12 saatte bir değişen ve 24 saat süren indirimler; 24 saatte bir değişen 48 saat süren indirimler günün indirimi olarak anılabilir.
    Günün indirimi de bence Metro Redux Bundle(%80) 15 lira..

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir