mix

Steam 2016 Yaz İndirimleri başladı

Oyuncular açısından bütün bir senenin belki de en heyecanlı günü sonunda geldi ve 4 Temmuz’a kadar sürecek Steam 2016 Yaz İndirimleri bu akşam itibariyle nihayet başladı.

Platformdaki binlerce oyunun ciddi indirimlere gireceği bu süreçte her şeyden önce tedbirsizce para harcamamanızı öneriyor, ardından detaylara geçiyoruz.

Steam 2016 Yaz İndirimleri’ni geçmiş senelerden ayıran önemli bir faktörün bulunduğunu belirtmemiz gerekiyor. İlk olarak geçtiğimiz yılbaşı indirimlerinde devreye giren ve ardından Lunar New Year indirimlerinde de uygulanan, oyunlarda para iadesine yönelik politikaların değişmesiyle birlikte Yaz İndirimleri’nde de göreceğimizden emin olduğumuz bir değişiklik söz konusu. Geçtiğimiz yıllarda kısa süreli dahi olsa inanılmaz indirimlere sahne olan Flash Sale sistemi tamamen kaldırıldı. Eskiden yüzde 90’lara kadar çıkan indirimler de böylece yerini yüzde 50-60 civarındaki indirimlere bıraktı. Yani tüm indirim süreci boyunca oyunlardaki indirim oranı sabit olacak ve herhangi bir oyun için acele etmek gerekmeyecek.

Bu bilgiyi de aktardıktan sonra ilk günün en iyi fırsat oyunlarına birlikte bakalım:

İlk gün itibariyle büyük ve popüler oyunlar düşünüldüğünde Steam 2016 Yaz İndirimleri’nin pek tatmin edici etiketlerle karşımıza çıkmadığını söylemek makul olacaktır diye düşünüyoruz. Yine de Witcher 3 ve NBA 2K16’da önemli bir fırsat göze çarpıyor. İnceledikçe gördüğümüz yeni fırsatlar ile birlikte yazımızı güncelleyeceğiz. Ek olarak her gün, o güne özel etiketlerle yeniden burada olacağız.

editor
Oyuncuların buluşma noktası!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir