mix

Steam 2016 Yaz İndirimleri, 23 Haziran’da başlayacak

Valve’ın oyun platformu olan Steam’in, merakla beklenilen yaz indirimlerinin başlangıç ve bitiş tarihi belli oldu.

Bilindiği üzere dünyanın en büyük oyun platformlarından olan Steam dönem dönem özel kampanyalar gerçekleştiriyor. Yılbaşı indirimleri ve sonbahar indirimleri gibi kampanyalarda birçok güzel oyun inanılmaz indirimlerle oyun severlere sunuluyor. Platformun en büyük indirim kampanyası ise her yıl yaz mevsiminde yapılıyor. Bir süredir ne zaman başlayacağı merak edilen bu kampanyanın başlangıç tarihi ise geçtiğimiz günlerde sızdırıldı. NeoGAF sitesinin Bluth54 adlı kullanıcısının sızdırdığı bilgiye göre 23 Haziran tarihinde başlayacak olan indirim kampanyası 4 Temmuz‘da sona erecek.

Valve sızdırılan bu bilgiden sonra konu ile alakalı herhangi bir açıklama yapmayıp birçok kişiyi meraklandırırken indirim hakkında beklenen bilgilendirme PayPal cephesinden geldi. Resmi Twitter hesabından yaz indirimlerinin başlangıç tarihini 23 Haziran olarak duyuran PayPal böylece kafalardaki soru işaretini giderdi. PayPal’in bu resmi duyurusu ile sızdırılan bilgilerin de gerçek olduğu ortaya çıktı. Steam’in bu seneki yaz indirimlerinde sene başında piyasadaki yerini alan tüm oyunlardan, daha önce çıkış yapan oyunlara kadar büyük indirimler yapılması planlanıyor. Şu an piyasaya yeni çıkan birçok oyunların bu kampanya ile %33’e kadar varan indirimle satılması bekleniyor. 2015 tarihli ve daha önce çıkış yapmış oyunların ise %90’a varan indirim ile satışa sunulacak.

Kampanya süresince satışa sunulan birçok oyunun belirli zaman aralıklarında değişmesi bekleniyor. Steam’in yaz indirimleri hakkındaki bilgiler şimdilik bu şekilde.

editor
e-Spor hayranı ve profesyonel sahnenin takipçisi biraz da weirdo.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir