mix

Steam 2017 Yılbaşı İndirimleri 22 Aralık’ta başlayacak

Son yılların açık ara en kötü yılı 2016’yı kapatmak üzere olduğumuz son günlerde, en azından oyuncular için sevindirici bir haberimiz var.

Steam’in her yıl cüzdanlarımıza göz diktiği iki büyük indiriminden biri olan 2017 Yılbaşı İndirimleri, 22 Aralık Perşembe günü Türkiye saati ile 20:50’de start alacak ve 2 Ocak 2017 günü aynı saate kadar devam edecek.

Cadılar Bayramı, Sonbahar İndirimleri, Black Friday derken aslında son birkaç ay PC oyuncuları için Steam’de gayet dolu dolu geçmişti. Çok sayıda oyun yüksek oranlarda indirim görürken, kütüphaneler hiçbir zaman oynanmayacak bir sürü oyunla dolmuştu. Ancak Yılbaşı İndirimleri, ya da Kış İndirimleri, ya da Noel İndirimleri, eskisi kadar olmasa bile bu ara sıcaklardan biraz daha farklı. Diğerlerine nazaran gerçekten çok fazla sayıda oyunda ciddi indirim oranları yakalamak mümkün. Bitirmek üzere olduğumuz yıl içerisinde çıkan çok sayıda popüler oyunun da Yılbaşı İndirimleri’nde hatırı sayılır oranda fiyat düşürmesini içten bir şekilde diliyoruz.

Bununa birlikte geçtiğimiz indirimlere baktığımız zaman, Steam’in önceki yıllara nazaran değiştirdiği sistem ile nispeten stabil ilerleyen İndirim günlerine tanıklık ettik. Oyunların fiyatları ilk gün düştüğü rakamdan satılmaya devam etti ve genellikle her indirimde benzer oyunlar, yakın fiyatlara satıldı. Şu an için Steam topluluğunda Yılbaşı İndirimlerinin de diğerlerinden farklı olmayacağı görüşü hâkim, ancak tabii ki İndirimler başlamadan bunun yanıtını bilemeyeceğiz.

Umuyoruz Steam en yeni oyunları en müthiş fiyatlarla bu Yılbaşı’nda bizlere sunar ve keyifli bir indirim haftası geçiririz. 22 Aralık akşamı yine burada olacağız.

editor
Oyuncuların buluşma noktası!

3 Comments

  • BEN ANLAMADIM 26 Mart 2017

    ABİ 22ARALIK BAŞLAYIP 22 OCAK BİTİŞ SÜRESİ DİYOSUN TAM TERSİ OLMASIN

  • Akıncı 22 Aralık 2016

    Büyük ihtimalle cs go 16 vaya 12 tl olur.

  • Emirhan kılıç 21 Aralık 2016

    hangi oyunlar indirime gircek cs go varmı vrsa yüzde kaç indirme girer acaba

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir