mix

Steam, Batman: Arkham Knight satışlarını durdurdu

2015’in en heyecanla beklenen oyunlarından Batman: Arkham Knight, oyun dünyasında bu senenin fiyaskosu olmayı şimdiden garantilemiş görünüyor.

Oyunun geliştiricisi Rocksteady’nin rezalet bir iş çıkarması sebebiyle, Steam oyunun satışlarını durdurmak zorunda kaldı. Oyunun PC versiyonundaki çok kötü performansı ve Steam’den kaldırılması neticesinde, isim haklarına sahip olan Warner Bros da resmi bir özür yayınladı ve oyunu tüm online mağazalardan geri çekti.

Peki ne sıkıntısı varmış da böyle olmuş diyorsanız da, PC versiyonunun anlamsız bir şekilde 30 FPS’ye sabitlenmiş olduğunu söyleyebiliriz. Config dosyalarını değiştirerek bu sınırlamayı kaldırsanız bile oyun güçlü ekran kartlarında kötü bir performans sergilemeye devam ediyor. Nitekim Steam üzerinden daha önce görülmemiş ölçülerde kötü yorumlar alan Batman: Arkham Knight için, satışların durdurulmanı geçtik, oyunu kutulu alsanız bile Steam şu anda CD-Key’i kabul etmiyor.

Dahası, PC versiyonu PS4 versiyonundan daha da kötü görünüyor. Bu da büyük ihtimalle dünya üzerinde ilk kez görülen bir durum.

Süreç nasıl işleyecek pek bilemiyoruz ancak PC versiyonu kesin olarak düzeltilinceye kadar bu oyundan uzak durmanız iyi bir seçenek olacaktır. Zaten şu an itibariyle bulabileceğiniz pek bir yer de yok.

editor
Oyuncuların buluşma noktası!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir