mix

Steam Cadılar Bayramı 2016 indirimi başladı

Steam’in yıl içerisinde gerçekleştirdiği önemli indirimlerden biri olan Cadılar Bayramı 2016 indirimi geçtiğimiz gün itibariyle başladı. 1 Kasım’a kadar sürecek olan kısa indirim haftasında ise doğal olarak Cadılar Bayramı ruhuyla özdeşleşen korku türündeki yapımlar başı çekiyor.

Önemli oyunlarda %80’e kadar indirimlerle karşılaştığımız Steam’de türün sevenlerinin kesinlikle kaçırmaması gereken oyunlar bulunuyor. Korku oyunlarına ek olarak Cadılar Bayramı için oyun içerisinde güncellemelere giden oyunlar da ana sayfadan kullanıcılara sunulurken, bunlarda da değerlendirilebilecek fırsatlar göze çarpıyor.

Öne çıkan oyunlara baktığımızda ise liste oldukça uzun. Bu sene çıkan ve oynayan herkesi korkutmayı başaran SOMA, %60 indirimle 20 TL dolaylarına gerilerken, S.T.A.L.K.E.R Bundle’da %60, Postal 2’de %90, F.E.A.R Koleksiyonunda %75, Amnesia’da %75, The Evil Within’de %50, Limbo’da %80 oranında indirimler öne çıkıyor.

Türün sevenlerinde adeta bir yaz indirimi etkisi yaratacağını düşündüğümüz Cadılar Bayramı 2016 indirimlerinin ne yazık ki çok kısa süreceğini yeniden hatırlatmak ister ve keyifli oyunlar dileriz.

editor
Oyuncuların buluşma noktası!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir