mix

Steam Yaz İndirimleri: 12 Haziran 2015

Dün akşam başlayan Steam Yaz İndirimleri’nin ikinci gününde yepyeni indirimlerle karşı karşıyayız. Her zamanki gibi Türkiye saatiyle akşam 8’de başlayan bugünün indirimlerinde öne çıkan oyunlar The Witcher Serisi, Wolfenstein Serisi ve Hitman Serisi oldu. Portal 2’yi hala oynamadıysanız da almanız için harika bir fırsat karşınızda. Ayrıca dünün fırsatlarının 24 saat daha süreceğini hatırlatalım.

Ancak bugünün fırsatı olarak sunulan The Witcher serisinde üçlemenin paketi 115 TL gibi bir fiyat etiketine sahip. Wolfenstein: The Old Blood 15,50 TL ve Hitman Collection da 11,80 TL.

sdfdgfdgffghfhg

Bugünün 12 saatlik Flaş indirimlerinde ise Risk of Rain dikkat çekti. 2 boyutlu Risk of Rain’de ister tek, isterseniz arkadaşlarınızla birlikte oynayabiliyorsunuz. Oyunda geçen her dakika oyunu daha da zorlaştırıyor ve tüm takım arkadaşlarınız ölürse en baştan başlamanız gerekiyor.

jhhhhhhhhhhh

Ayrıca bugünün yeniliği olarak Monster Summer Game indirimlerinde de Crysis 2 dikkat çekiyor.

gfgg

12 Haziran 2015 indirimlerinde size 5mid günün fırsatı olarak The Witcher Trilogy Pack almanızı öneriyoruz. Yine de yılın gözdelerinden The Witcher 3’ün önümüzdeki günlerde daha net bir indirim alabileceğini unutmayın.

Sabah 08:00’de başlayan yeni Flaş İndirimlerde öne çıkan oyun The Lord of the Rings: War in the North oldu. Eğer strateji oyunlarını seviyorsanız Victoria 2 de iyi bir seçenek olacaktır.

vccvcvcvcv

[interaction id=”557b12d084caec334b9002c1″]

editor
Oyuncuların buluşma noktası!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir