mix

Steam Yılbaşı İndirimleri 21 Aralık’ta başlıyor

Bir yılı daha geride bırakmamıza az bir süre kala oyuncular için sevindirici bir haberimiz var. Heyecanla beklenen Steam yılbaşı indirimleri yarın akşam 20:00 itibariyle başlıyor.

Yılın son haftalarına girildikçe oyuncuları saran en büyük heyecanlardan biri de şüphesiz Steam yılbaşı indirimleri. İstediğimiz oyunların indirim haberlerini sabırsızlıkla beklememizin yanında, hiç hesapta olmayan oyunları da bir anda kütüphaneye eklediğimize şahit olduğumuz o günler geldi çattı. Valve tarafından herhangi bir kesin tarih verilmemesine karşın, birkaç aydır gerek reddit, gerekse de diğer forum siteleri üzerinde indirimlerin 21 Aralık’ta başlayacağı haberleri sıklıkla dile getiriliyordu.

Yarın gün içerisinde başlamasını beklediğimiz yılbaşı indirimi etkinliği, yine cüzdanlarımıza göz dikmiş durumda. Hangi oyunların ne kadar indirime gireceği resmi olarak açıklanmasa da ortada konuşulan dedikoduları aktarmakta fayda var. Her büyük indirim döneminde iskonto yapılan GTA 5’in bu yılbaşında da en azından %50 indirime girmesi bekleniyor. Bunun yanında Steam’in en yüksek puanlı oyunlarından biri olan The Witcher 3: Wild Hunt da yine indirime girmesi beklenen oyunlardan biri. Son dönemin en popüler oyunu PUBG’nin ise Steam 2018 Yılbaşı İndirimleri’nde yer alıp almayacağı büyük merak konusu.

Yarın etkinliğin başlamasıyla birlikte hangi oyunların ne kadar indirime girdiğini ayrıntılarıyla sitemizde paylaşacağız.

espor yazarı, avukat

4 Comments

  • Oğuz 21 Aralık 2017

    Hani giriyordu girmedi kış indirimine ? :S

    • Lahmaç 21 Aralık 2017

      Yazının başında yazmışlar okursan iyi olur..Heyecanla beklenen Steam yılbaşı indirimleri yarın akşam 20:00 itibariyle başlıyor.Haber dünün haberi yani bugün akşam başlayacak..

      • alperen 21 Aralık 2017

        yine girmedi

        • Lahmaç 25 Aralık 2017

          20:00 yazıyor akşam 8 sen 19:24 te mesaj atıyorsun ne diyeyim artık.. bb konu kilit….

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir