mix

Steam yılbaşı indirimleri tam gaz devam ediyor

Her zamanki gibi Steam bu sene de yılbaşı indiriyle karşımızda. Eğer bu yıl diğer indirimlerde paranız hala bitmediyse işte size kalan paranızı harcama fırsatı! Bu yılın indirimlerinin özelliklerine gelecek olursak:

  • Her 24 saatte 9-10 oyun indirime giriyor ve bunların indirimleri 48 saat sürüyor.
  • Bunların dışında 12 saatte bir gerçekleşen indirimler oluyor.
  • Steam oyuncuları 24 saatte bir kendilerine sunulan 3 oyun arasından birine oy vererek onun fiyatının daha da inmesini sağlıyorlar.
  • Her oy size bir kart veriyor. Bu kartların geçerlilik süresi ise 2 Ocak’ta doluyor ve o tarihte hala kullanmadığınız kartlarınız varsa yok oluyorlar.

Oyun önerilerine gelecek olursak. Bugünün indirimleri arasında Metro 2033 Redux iyi bir seçim gibi duruyor. Oyun çıkalı 4 sene olmuş olsa da Redux versiyonu ile oldukça iyi görünen bu FPS oyunu 19,50 TL’yi fazlasıyla hak ediyor.

FPS yerine strateji tarzı bir oyun arıyorsanız, Europa Universalis IV ile ülkenizi orta çağdan 1800’lere kadar getirmeye çalışıp bol bol vakit harcayabilirsiniz. Ancak dikkat edin, 14,75 TL her ne kadar ucuz görünse de, oyunun tüm indirilebilir içerikleriyle (neyse ki hepsine gerek yok) bu fiyat oldukça artabiliyor.

Bunlar dışında Dark Souls II, Total War Master Collection, Metal Gear Solid V: Ground Zeroes, Insurgency gibi diğer oyunlara bakmayı da ihmal etmeyin. İyi alışverişler!

editor
Oyuncuların buluşma noktası!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir