mix

Street Fighter 5 betasının tarihi belli oldu

Capcom, Street Fighter 5’in ikinci beta testinin 22-25 Kasım tarihleri arasında yapılacağını açıkladı. Bu test, oyunun bilgisayar kullanıcılarına açık olan ilk beta testi olacak.

Beta, PC ve PS4’te cross-platform deneyimini de içerirken, test süresinin ikinci ve üçüncü uygun olacak yeni karakterler olan Ken, Necalli, Vega, R. Mika, Rashid ve Karin’i de içerecek. Oyuncular aynı zamanda açılamayan özelliklerden de faydalanabilecekler. Bu özelliklerin içerisinde ünvanlar ve Kanzuki Estate hali de bulunmakta. Oyuncuların bir sonraki betaya ya da satışa sunulduğundaki oyuna taşıyamacaklar olmalarına rağmen, oyuncu sıralaması da ulaşılabilir olacak.

Kesin başlangıç ve bitiş tarihleri ilerleyen günlerde duyurulacak. Capcom, işlerin tamamıyla planlandığı gibi gitmeme ihtimali bulunduğunu da oyunculara hatırlatma gereği duydu. Geçtiğimiz haftalarda da oyunun oynanması için gerekli olan sistem gereksinimleri açıklanmıştı.

Beta şu an teknik olarak kapalı, fakat bugünlerde oldukça olağan bir durum olan, önceden sipariş ile oyunun betasına ulaşılabilir. İlgili linklere ve diğer detaylara Capcom Blog‘tan ulaşabilirsiniz. Street Fighter 5’in 2016 sonbaharında piyasaya sürülmesi bekleniyor.

 

 

League of Legends oyuncusu, aynı zamanda profesyonel sahnenin sıkı takipçisi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir