Counter-Strike: Global Offensive CS:GO Haberleri mix

Team-LDLC’nin yeni CS:GO takımı belli oldu

Bu yılın başında oldukça yetenekli bir kadroyu EnVyUs’a kaptıran Team-LDLC resmi sitesinde yaptığı bir açıklamayla, hepsi Fransız kökenli oyunculara sahip yeni CS:GO takımını duyurdu. Team LDLC’ye katılmadan önce Awsomniac adına sahip olan takım en son Insalan X’de birinci olmuştu. 

Team-LDLC CS:GO Manager Emmanuel “MoMaN” Marquez ise yeni oyuncuları sıcak bir şekilde karşılarken şu açıklamayı yaptı:

“Takımımızı kaybettikten sonra yeni takımımızın uluslararası mı yoksa sadece Fransız oyunculara mahsus olacağına karar vermek için bir çok fırsatımız oldu. Bir süre düşündükten sonra en iyi yaptığımız şeye devam etme kararı aldık; yeni bir Fransız takımı oluşturup onu yükseklere çıkarmak. Yeni oyuncuların hepsini iyi tanıyorum, hepsi çok iyi ve potansiyele sahip oyuncular ve her birinin ellerinden gelenin en iyisini yapacağını biliyorum.”

Team-LDLC’ye katılan yeni oyunculardan biri olan Kevin “madc” Ducourtiox ise heyecanını şu cümlelerle ifade etti:

“Takım olarak Team-LDLC’ye katıldığımız için oldukça mutluyuz. Bu bizim için büyük bir onur ve bunun ne anlama geldiğini iyi biliyoruz. LDLC sahnede en iyi olmamız için gerekli olan her şeyi sağladılar artık her şey bize bağlı. Bu Hem LDLC hem de bizim için yeni bir başlangıç ve en iyisini yapmak konusunda oldukça kararlıyız. Ayrıca bünyeleri altında bulunduğumuz sürede bize olan desteklerinden dolayı Awsomniac’a teşekkür ederiz.”

Team-LDLC’nin yeni CS:GO kadrosu ise kendilerini ilk defa, 13 ve 15 Mart tarihleri arasında gerçekleşecek olan EPSILAN’da gösterecek.

Yeni kadrodaki oyuncuların tam listesi ise şöyle:

Charbel “BouLy” Naoum
Kevin “madc” Ducourtioux
David “HEdm” Thalien
Guillaume “XpG” Veron
Julien “PetitSkel” Marcantoni

editor
You don't get paid for effort, you get paid based on demand for your skills and your results. Life is not a children's story.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir