mix

Team Vitality, Adidas ile sponsorluk anlaşması imzaladı

Fransız espor organizasyonu Team Vitality, bugün yaptığı açıklamayla Adidas ile bir yıllık sponsorluk anlaşması imzaladığını duyurdu.

Geçtiğimiz gün SK Gaming’in Visa ile sponsorluk anlaşmasını sektör adına oldukça önemli bir gelişme olarak duyurmuştuk. Bugün yaşanan gelişmenin de altta kalır hiçbir tarafı yok. Hali hazırda EU LCS’te mücadele eden League of Legends takımı dışında Vitality’nin Overwatch, Call of Duty ve daha birçok oyunda mücadele eden kadroları, önümüzdeki yıl süresince tüm karşılaşmalarda Adidas markasını takım formalarında taşıyacak.

Team Vitality’nin kurucusu ve sahibi Nicholas Maurer, Dot Esports’a yaptığı açıklamada Adidas anlaşmasının gayet iyi olmasına rağmen en büyük anlaşmaları olmadığının altını çiziyor. Arka planında sadece formada logo ve marka tanıtımı ise bulunmuyor; Vitality oyuncuları sponsorluk süresince Adidas etkinliklerine katılacak, Adidas sosyal medya hesaplarında takım öne çıkarılacak ve iki organizasyon arasında etkileşim hiç durmayacak.

Team Vitality geçtiğimiz sene Fransa’nın en büyük televizyon kanalı Canal+ ile sponsorluk anlaşması imzalamış ve Dailymotion ile ortaklığa gitmişti. Organizasyonun diğer sponsorları arasında HP markası Omen, SteelSeries, Xbox One ve Burn Controllers yer alıyor.

Adidas ise espor sahnesine ikinci kez adım atıyor. Dünyanın en büyük spor giyim üreticilerinden olan şirket, kısa süre önce F.C. Cophenhagen’ın satın aldığı CS:GO takımı North’un formalarında da Adidas logosu görülüyordu.

author
5Mid'de admin, başka yerlerde altyazar, genelde eşekherif.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir