The Division 2 mix

The Division, Mart 2016’da çıkacak

Xbox’a geldiğinden itibaren gerek grafikleriyle, gerek oyun içi oynanışıyla, gerekse klişe olmasına rağmen hikayesiyle tüm oyun severleri kendisine hayran bırakan The Division için müjdeli haber, dün E3’teki konferansta geldi.Bilgisayara çıkması için binlerce imza toplanan ve kampanya yapılan oyun, hayranların ısrarları sonucu bilgisayar için geliyor.

Oyun resmi olarak 8 Mart 2016’ta Xbox, Playstation 4 ve bilgisayar kullanıcıları için aynı gün piyasaya sürülecek. Bu kadar uzun süre beklemek zorunda kalmadan, oyunu ön sipariş ederek beta tester’lığı yapabilirsiniz.

Daha önceden Ubisoft tarafından yapılan açıklamalarla bilgisayar için geliştirilen The Division’ın Xbox ve Playstation’dan transfer edilmiş basit bir port olmayacağı, oyunculara en iyi deneyimi yaşatmak için özellikle çabaladıklarını belirtmişlerdi. Oyunun dünkü konferansta yayınlanan sinematik fragmanı ise hikayenin ne kadar çalışıldığının ve grafiklerin oyunculara oyun içi deneyimi en iyi şekilde yaşatmak için ne kadar iyi olduğunun göstergesi.

Bilindiği üzere The Division, “kıyamet sonrası” bir ortamda, New York’ta geçmeke. Oyunun genel konusu klişe gibi gelse de, The Division, hikayesi ve grafikleri ile Ubisoft’u oyun dünyasında ileriye taşıyacak bir oyun olarak göze çarpıyor.

editor
Oyuncuların buluşma noktası!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir