mix

The Elder Scrolls Online Update 6 ile gelen büyük değişim

The Elder Scrolls Online, yeni gelen update 6 ile iki başlık altında büyük değişiklikler oyuncuları bekliyor.

Yaptığı son update ile MMO türündeki oyunlara yeni bir soluk getirecek gibi görünen ESO, şimdi deneme için oyuncuları bekliyor.

İlk olarak “Champion System” adıyla gelen değişiklikten bahsedelim. Kıdemli Veteran ranked oyuncuları oyunu oynadıkça belirli puanlar kazanacaklar ve bunları şampiyon sistemi ile kendilerini daha da geliştirmek, güçlerine güç katmak için, pasif vb özelliklere artı vererek kullanabilecekler.

İkinci ve asıl değişik olarak görülen “Justice System” adlı yenilik ise, adından da anlayabileceğimiz gibi oyundaki adalet sistemi ile ilgili. Bu yenilik ile adalet terazisinin hangi kolunda olacağını artık oyuncular kendileri belirleyebilecek. Yani açımlarsak, oyundaki NPC (oynanamaz) karakterleri öldürebileceğiz, taciz ve suistimal edebileceğiz, hırsızlık yapabileceğiz, rüşvet verebileceğiz, kaçıp saklanıp yakalanmamaya çalışacağız; kısacası suç işleyebileceğiz. Dediğimiz gibi oyuna yeni bir soluk ve heyecan getirecek bu unsurun elbette yakalanırsanız bir bedeli de olacak. Suç işlerken sizi gören guard’lar, peşinize takılıp yakalayana kadar bırakmayabilir.

Şimdiye kadar olumlu yorum almış olan update’in videosuna göz atmadıysanız aşağıdaki linkimize bir bakın.

editor
Oyuncuların buluşma noktası!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir