Dota 2 mix

The International 2016 grup kuraları çekildi

Yılın en büyük Dota 2 etkinliği, tüm zamanların ise en geniş ödül havuzuna sahip e-Spor turnuvası olan The International 2016’nın grup kuraları çekildi. Kura sonunda takımlar şu şekilde eşleşti:

[row]

[column size=’1/2′]A GRUBU:

OG
Alliance
Wings Gaming
Natus Vincere
Evil Geniuses
LGD
TNC
Wildcard takımı

[/column]

[column size=’1/2′] B GRUBU:

Newbee
Team Secret
Vici Gaming Reborn
MVP Phoenix
Digital Chaos
Fnatic
Team Liquid
Wildcard takımı

[/column]

[/row]

Kura sonucu ortaya çıkan grupların oldukça heyecan verici olduğunu söyleyebiliriz. Grup A’da bulunan OG ve Wings Summit 5’in rövanşı için mücadele edecekken Grup B’de ise Newbee, Secret ve Vici Gaming Reborn gibi güçlü takılar bulunuyor. Bu arada Vici Gaming Reborn’un offlaner oyuncusu Yang’ın turnuvaya katılmayacağını da not olarak ekleyelim.

Öte yandan Wildcard eşleşmeleri de Ti6 grupları ile eş zamanlı açıklandı. Escape compLexity ile eşleşirken, Execration ise EHOME ile turnuvaya katılmak için mücadele edecek.

Bunlara ek olarak Matthew Bailey’nin Twitter üzerinden yaptığı açıklama ile Ti7 öncesi üç değil iki Major olacağı da açıklığa kavuştu. Bir Major’ın yıl sonunda yapılması planlanırken diğerinin ise önümüzdeki bahar yapılması düşünülüyor.

Ti6’nın grup aşaması 3 Ağustos tarihinde başlayıp 5 Ağustos tarihinde son bulacak. Her gruptan ilk dört takım Ana Etkinlik’e upper bracket’tan giriş yapacak, gruplardaki son dört takım lower bracket’ta mücadele edecek. Ana etkinlik ise 8-13 Ağustos tarihleri arasında düzenlenecek.

editor
Oyuncuların buluşma noktası!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir