mix

The Last of Us: Part 2 duyuruldu

Sony, dün akşam düzenlediği PlayStation Experience’ın açılış töreninde The Last of Us: Part II’yi resmen duyurdu.

2013’te sadece PlayStation için çıkan ve hikayesiyle oynayan herkesi derinden etkileyen serinin devam edecek olması hatırı sayılır bir kitleyi de sevindirdi. Dün paylaşılan fragman, girişini ormanlık alanda yapıp, daha sonra Ellie olduğunu anladığımız bir karakterin gitar çalmasıyla başlıyor. Ellie, gitarını çalıp şarkı söylerken, bulunduğu eve Joel’in girdiğini ve evin cesetlerle dolu olduğunu görüyoruz. Joel, Ellie’ye planına devam etmek isteyip istemediğini sorarken, yüzünden kanlar damlayan Ellie, “kalanların hepsini öldürmeye” yemin ediyor.

https://www.youtube.com/watch?v=ljXieLOMnzM

Oyun için bir çıkış tarihi paylaşılmazken, stüdyo Naughty Dog da sadece yazıdaki fotoğrafın bulunduğu bir tweet ile duyuru yaptı. Video öncesi konuşan Sony’den Shawn Layden, oyunun ilk geliştirilme safhasında olduğunu ve stüdyonun motorunun güncellenmiş bir sürümüyle çalışacağını açıkladı. Bununla birlikte oyunu bu sefer Ellie olarak, ilk oyundan iki sene sonrasında oynayacağımız belirtildi.

The Last of Us: Part II’de bir kez daha Ellie ve Joel’a katılıp kimi zaman yorucu, çoğu zaman üzücü ve duygusal maceramıza devam edeceğiz.

editor
Oyuncuların buluşma noktası!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir