mix

Telltale’ın yeni The Walking Dead mini oyunu duyuruldu

Şimdiye kadar 2 sezonu çıkan Telltale’ın The Walking Dead serisinden diziyi takip eden herkes muhtemelen haberdardır. İlk sezonun acı sonu da, oyunu oynayan çoğu oyuncunun aklına kazınmıştır.

Telltale Games, E3 2015 kapsamında, çizgi romanlardaki Michonne karakteri üzerinden ilerleyecek yeni The Walking Dead oyununu duyurdu. The Walking Dead: Michonne – A Telltale Games Mini-Series” ismiyle karşımıza çıkacak ve 3 bölüm sürecek bu oyun, çizgi romanların 126. ve 139. sayıları arasında Michonne’un başından geçenleri konu alacak. Böylece hem çizgi romanın hem de dizinin hayranları, bu karakterin geçmişi hakkında biraz daha bilgi sahibi olacaklar.

Telltale, açıklamada oyun için bir çıkış tarihi vermedi ancak ilk 2 sezona göre çok daha sert bir bölümün bizi beklediğini belirtti. PC/Mac, PlayStation 4, Xbox One, PS3 ve Xbox 360 destekli olacak oyun aynı zamanda iOS ve Android cihazlarda da oynanabilecek.

Oyun hakkında şimdilik bu kadar detay verilirken, Telltale tarafından yeni açıklamalar yapıldığı zaman sizleri bilgilendirmeye devam edeceğiz.

editor
Oyuncuların buluşma noktası!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir