mix

Twitch’te eski yayınlar artık mobilden izlenebilecek

Twitch kullanıcıları artık istedikleri eski videoları seç-izle şeklinde mobil cihazları üzerinden izleyebilecekler.

Seç-izle kategorisine dahil olan videolara herhangi bir kanalın aktivite dökümünden ulaşılabilecek. Kanal sahibi içerik için HTTP canlı yayını seçeneğini etkinleştirdiği sürece, kanalın eski videoları tabletler ya da akıllı telefonlar üzerinden izlenebilecek.

Twitch’in mobil uygulamasında yer alan arama kısmından da seç-izle içeriğine ulaşmak mümkün olacak. Kullanıcılar herhangi bir çevrimdışı kanala ulaşmak istediğinde doğrudan aktivite dökümüne yönlendirilecek. Oyun içi oynanış videoları ve Twitch Weekly içerikleri de seç-izle kategorisine dahil olacak.

Mobil seç-izle içeriğine ek olarak şirket, Android kullanıcılarına eski uygulamalarını silmelerini ve Google Play üzerinden indirilebilen Twitch Android uygulamasını indirmelerini tavsiye ediyor. Uygulamayı güncelleştirmenin sorunu çözmeyeceğini belirten Twitch, buna sebep olarak ise eski uygulamadaki bir güvenlik açığını gösteriyor.

Tüm uygulamanın en baştan tekrar yapılandırılmasını gerektiren bu güvenlik açığının ne olduğu sorulduğunda ise Twitch yetkilileri konuya çok açıklık getirmeden “uygulamamızı daha güvenli yapmaya çalışıyoruz” demekle yetindiler.

Çevirmen. Hobi olarak Dota 2 ve CS:GO oynar. Savaş tarihine meraklı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir