mix

Üçüncü ücretsiz The Witcher 3 DLC paketi çıktı

The Witcher 3: Wild Hunt için çıkan ilk iki ücretsiz DLC paketinin ardından üçüncü paket de oyuncuların beğenisine sunuldu. İlk ikisinde olduğu gibi bu pakette de iki adet DLC bulunuyor. CD Projekt, zaten yeterince ayrıntılı ve kapsamlı olan Witcher 3:Wild Hunt’a ek olarak çıkardığı bu indirilebilir içeriklerden 16 tane olduğunu bildirmişti. 21 Mayıs’tan itibaren her hafta ikişer adet çıkaracakları bu paketlerle firma; oyuncuların ilgisini ve heyecanını canlı tutmaya çalışıyor. Son gelen paketle birlikte, Witcher 3 için geriye çıkartılacak 5 paket ve toplam 10 DLC kalmış oldu. Bunların da, düzen bozulmadığı takdirde önümüzdeki beş hafta içerisinde çıkması bekleniyor.

The Witcher 3: Wild Hunt’ın 3. ücretsiz DLC paketi, oyunculara Nilfgaardian zırh seti ile oldukça şık bir crossbow seti veriyor.

276

Nilfgaardian Zırh seti: Bu zırh seti 7 parçadan oluşuyor: Göğüs zırhı, eldiven, pantolon, bot, at eyeri, at gözlüğü ve heybe. Bu yeni parçalar sayesinde yapımcılar; farklı setler denemek isteyen oyunculara, koleksiyonlarına bir set daha ekleme fırsatı sunuyor.

Elite Crossbow seti: Bu silah setinin içinde ise birbirinden güzel üç adet crossbow bulunuyor. Oyundaki silah çeşitliliğini artırmayı hedefleyen bu set crossbow seven The Witcher 3 oyuncularını sevindiriyor.

Bu içeriklere farklı şekillerle ulaşmak mümkün ve bu yöntemler oyunu satın aldığınız dağıtıcıya göre değişebiliyor. Eğer alışverişinizi Steam’den yaptıysanız, indirilebilir içerikleriniz ayağınıza otomatik olarak geliyor. Ancak oyunu GOG’dan alanlar biraz uğraşmak zorunda kalıyor. GOG müşterileri, hesabına ücretsiz indirilebilir içerik üyeliğini ekledikten sonra bu paketleri hesap sayfalarından indirebiliyor.

Özellikle Dota 2 olmak üzere her türlü eSpor hayranı, takipçisi, çevirmen, sporsever

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir