mix

Valve, Steam sayfasını güncelledi

Valve, yeni çıkardığı tüm muhteşem donanımlarını Steam Store’dan satışa sundu.

“Kasım ayında, PC’yi muhteşem yapan her şeyi— en iyi oyunları, en büyük toplulukları ve en heyecan verici teknolojileri— yeni yönlere taşıyoruz.” mottosuyla Steam sayfasını güncelleyen Valve, PC oyunculuğunu geliştirdiklerini iddia ediyor. Ayrıca Valve, SteamOS ile çalışan tüm cihazlarını ve SteamOS’e gelecek olan oyunları da açıkladı.

Hardware olarak mağazaya konulanlar arasında epey şık ve konuşulan cihaz Steam Controller, Steam Link, Steam Machine’ler ve daha önceden tanıtımını yaptığımız SteamVR bulunmakta.

Steam Controller, hem PC’nizde hem de Steam Machine’de kullanılabilecek şekilde tasarlanmış ve şık tasarımı ile şimdiden ilgi odağı olan bir cihaz haline gelmiş bulunmakta. Çıkış fiyatı ise mağazadaki en düşük sayılardan biri: 50$

Steam LinkPC’nizden televizyonunuza yayın yapan küçük bir araç. Bu aracı cihaz sayesinde oturma odanızın rahatlığında ve televizyon ekranı büyüklüğünde rahata kavuşmanızı amaçlayan Valve, bu cihazın da Kasım ayındaki çıkış fiyatını 50$ olarak belirledi. Steam Link, 1080p ve 60 FPS’yi destekleyecek ve kurulumu son derece basit olup bağlandıktan sonra evdeki tüm steam içeren PC’leri görebilecek.

Steam VR ile ilgili ayrıntılara buradan ulaşabilirsiniz.

Steam Machine, mağazanın bu yeni sayfasındaki en pahalı şey olacak gibi görünüyor. Fiyatları 460$’dan başlayıp 5.000$’a kadar çıkabilecek olan Steam Machine, 15 farklı şirket tarafından geniş bir yelpaze yaratacak şekilde üretilmekte. SteamOS işletim sistemini kullanan ve donanımsal olarak son derece güçlü, tasarımları ise yine etkileyici duran bu cihazlar fiyat dezavantajından çok kayıp vermezlerse, Valve ve Steam için büyük bir başarı olabilirler. Steam Machine’lerin tam listesine buradan ulaşabilirsiniz.

SteamOS Oyunları neler? Bunca yeni ve güzel cihazı aldıktan sonra biz neleri oynayabileceğiz sorusuna yanıt bir hatırlatıcı liste geçelim diyoruz.

  • Batman: Arkham Knight
  • The Witcher 3: Wild Hunt
  • Middle-earth: Shadow of Mordor
  • Total War: ATTILA
  • PAYDAY 2
  • Sid Meier’s Civilization: Beyond Earth
  • Dying Light

Kısaca gördüğümüz üzere piyasadaki en başarılı ve popüler oyunları bu sistemde oynayabileceğiz.

Ayrıca buraya tıklayarak Pazartesi günü saat 20:00’a kadar indirimde olacak SteamOS oyunlarına ulaşabilirsiniz.

editor
Oyuncuların buluşma noktası!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir