mix

Will Ferrell’ın oynayacağı espor komedi filmi geliyor

Artık nereye gidecek diye sıradaki büyük olayı merakla beklediğimiz espor sahnesinde, bu sefer beklenmedik olduğu kadar çok da heyecanlandırıcı bir gelişme yaşandı.

Legendary Entertainment’ın prodüksiyonunu üstleneceği ve ünlü komedyen Will Ferrel’ın baş rolünde oynayacağı bir espor komedi filminin hazırlanma aşamasında olduğu dün yapılan açıklama ile duyuruldu. Spongebob Squarepants 3’ün senaristi Michael Kvamme ve Jordan Dunn tarafından kaleme alınacak filmde, Will Ferrell’ın karakteri yaşından ötürü profesyonel espor sahnesinde bir “anormallik” olarak karşımıza çıkacak. Ünlü oyuncunun yavaşlayan el-göz koordinasyonuna rağmen sahneye tutunma çabasını komik bir dille anlatacak filmde, espor sahnesinin dev organizasyonları Fnatic ve Evil Geniuses’ın görüneceği belirtiliyor. Ancak takımların nasıl bir rolde karşımıza çıkacağı açıklanmış değil.

Henüz ismi dahi duyurulmayan filmin ne zaman vizyona gireceği de belli değil. Filmin yapımcılığını Gary Sanchez ile Mosaic firması üstlenirken, yardımcı yapımcı pozisyonlarında Patrick Connely, John Beach ve Gravity Squad yer alacak.

Esporun küresel çapta çektiği ilginin nihayet Hollywood’a uğraması ise kesinlikle biz seyirciler açısından mükemmel bir haber. Özellikle League of Legends ve Dota 2 gibi oyunların yarattığı muazzam havuzlar ve dönen milyon dolarlar hali hazırda NBA, TBS ve ESPN gibi büyük organizasyonların sektöre yatırım yapmasına önayak olmuştu. Şimdi oldukça yaşlı profesyonel bir espor oyuncusunun sahne hikayesini komik bir dille beyaz perdede izleyebilecek olmak ise apayrı güzellikte. Umuyoruz böylesine severek takip ettiğimiz esporun filmi de sahneye yaraşır bir kalitede olur.

 

author
5Mid'de admin, başka yerlerde altyazar, genelde eşekherif.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir