mix

World of Tanks Generals’ın Kapalı Beta süreci bugün başlıyor

World of Tanks Generals Kapalı Beta Testi’nin bugün itibarıyla başladığı Wargaming tarafından duyuruldu.

2 Mart 2015 – Wargaming, World of Tanks Generals Kapalı Beta Testi’nin bugün itibarıyla başladığını duyurdu. Toplanabilir kartlara odaklanan bu oynaması ücretsiz oyunu denemek için kayıt yaptıran oyuncular şimdi zekâlarını test edebiliyor. Bu oyuncular World of Tanks Generals’in mekaniklerini tecrübe edecek ve oyun deneyimini iyileştirmek için geliştiricilere geri bildirimlerde bulunacaklar.
Web tarayıcıları için yayınlanan World of Tanks Generals, yakında Android ve iOS platformlarına da gelecek. Oyuncular PvP modunu ve PvE eğitim savaşlarını deneyebiliyor, oyunun temel sisteminde ustalaşabiliyor, kendi destelerini oluşturabiliyor, stratejilerini iyileştirerek oyun tarzlarına uyan kartları açabiliyor.
WoT_Generals_Cards_Our_Forces-horz
Kapalı Beta Testi’nde, üç farklı tarafa; ABD, Almanya ve Sovyetler Birliği’ne ait 200’ün üzerinde kart bulunuyor ve bu kartlar da daha sonra farklı kategorilere ayrılıyor. Oyuncuların erişiminde olan devasa kart listesi ve stratejiler ile savaşlar; anlık saldırılar, taktik hamleler ve dinamik düellolarla yoğun bir çatışma havasında geçiyor. Bu çatışmada yalnızca uyum sağlama yeteneğine sahip Generaller hayatta kalabilecek.
Oyunda kullanılan Wargaming.net ID ile World of Tanks, World of Tanks Blitz, World of Warplanes ve World of Warships gibi diğer Wargaming oyunlarına da anlık giriş yapmak mümkün.
World of Tanks Generals hakkında daha fazla bilgi için lütfen resmi web sitesini ziyaret edin:

Ayrıca aşağıdan oyunun resmi tanıtım videosunu Türkçe altyazılı izleyebilirsiniz.


World of Tanks Generals Hakkında
World of Tanks Generals oynaması ücretsiz, sıra tabanlı, 2. Dünya Savaşı’nın destansı savaşlarını konu alan bir koleksiyon kart oyunudur. Oyunda bulunan sayısız kart ile her savaş dinamik 1v1 online çatışmalar ile anlık saldırıların, devasa katliamların, zekice taktik numaraların bir harmanına dönüşür.Kendi oyun tarzınıza göre 200’ün üzerinde özgün karttan bir deste oluşturun ve düşmanlarınızı ezin. Üç tarafa ayrılan (ABD, Almanya ve Sovyetler Birliği) kartlar arasında karargah, tanklar, menzilliler,müfrezeler ve oynanışa fazladan strateji boyutu getiren, ek ateş veya savunma gücü sağlayan özel bonus kartları bulunuyor.Web tarayıcısından oynanabilen World of Tanks Generals, herhangi bir oyun istemcisi yüklemesine gerek duymuyor. Cihazınız internet bağlantısına sahip olduğu sürece savaş her an parmaklarınızın ucunda olacak.
Oyun gelecekte iOS ve Android cihazları için de yayınlanacak.
Wargaming Hakkında
Wargaming, ücretsiz devasa çevrimiçi pazarının liderlerinden biri ve ödüllü bir çevrimiçi oyun geliştiricisi ve yayıncısıdır. 1998 yılında özel bir şirket olarak kurulan Wargaming, piyasaya 15’ten fazla oyun sürmüştür. Wargaming şu anda, 20. yüzyıl savaş konseptini temel alan, zırhlı tankların başrolde olduğu World of Tanks, uçak savaşı simülasyonu World of Warplanes ve deniz savaşı simülasyonu World of Warships gibi takım bazlı çevrimiçi devasa savaş oyunları serisine odaklanmıştır. Wargaming, tüm seriyi (bu üç oyunu) bir araya getirerek online savaş evreninin merkezi hâline gelecek olan Wargaming.net servisini duyurmuştur.
Şirketin farklı platformlara sunduğu oyunlar arasında World of Tanks: Xbox 360 Edition ve World of Tanks Blitz bulunmaktadır. 2014 yılında yayınlanan World of Tanks: Xbox 360 Edition, destansı tank savaşlarını konsol oyuncularına sunmuş ve mobil MMO oyunu World of Tanks Blitz, Wargaming’in en bilinen takım bazlı askeri oyununu dünya genelindeki akıllı telefon ve tablet kullanıcılarına açmıştır.
WoT_Generals_Artowrks_Germany_Panther_II-horz

Resmi web sitesi:

editor
Oyuncuların buluşma noktası!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir