mix

World of Warcraft oyuncusu tarafsız olarak 100. seviyeye ulaşıyor

World of Warcraft oyucusu Doubleagent, tarafsız bir şekilde 100. seviyesine doğru adım atarken o anı paylaşmak için oyunculara çağrı yapıyor.

Azeroth topraklarında bir yerde tarafsız bir Pandaren bir kilometre taşına imza atmak üzere. World of Warcraft oyunu içerisidne bulunan Alliance ve Horde gruplarından hiç birine tabi olmayan Doubleagent, 100. seviyeye ulaşmasına birkaç gün kaldığını ve son seviyesini atlarken kendisine katılmak isteyen oyuncularla birlikte kasmak istediğini belirtti. Bunun üzerine buradan erişebileceğiniz bir Openraid kampanyası başlattı. Doubleagent,  3 Mart Salı, yani bugün gerçekleştireceği etkinliğine dileyen herkesin katılmasını beklediğini söyledi. Ayrıca 100. seviyeye ulaşmadan önce ise ada etrafında bir tur atma ve 90. seviyede de düzenlenmiş olan etkinliği yad etme planı olduğunu belirtti Doubleagent.

Etkinliğe katılabilmek için gerekli ayrıntılar yukarıda verdiğimiz sayfada olsa da önemli birkaçını burada belirtelim.

  • Etkinliğe yalnızca Pandaren ırkı katılabilir.
  • Bu etkinliğe katılabilmek için 10.seviye veya daha yüksek bir Pandaren olmalısınız (Raid grubunun alt seviye sınırı 10)
  • Henüz adayı terketmemiş ya da bir taraf seçmemiş olmalısınız.
  • Adada Pandaren Warlocks ve summoning stones olmadığı için summon yetenekleri kullanılamayacaktır.

Aklımıza takılan sorulara bir miktar cevap arayacak olursak, Doubleagent’in yakın geçmişte verdiği röportajlara bakmamız gerekecek. Kendisi oyunda dev bir kaplumbağa görünümünde olan adasından hiç çıkmamış ve on yıldır süren Alliance & Horde savaşında bir taraf seçmeyerek, seviye atlama işini mining ve herbalism (madencilik ve bitki bilimi) temel disiplinleri üzerinden gerçekleştirmiştir. Hiç de kolay olmayan bu iş kendisinin 4164 saatini almış olmakla birlikte durumdan çok memnun görünen Doubleagent tarafsız olduğu için artık her üç tarafta da 90. seviye bir karakteri olduğunu söyleyebileceğini belirtti.

Konudan haberdar çoğu kişi, Blizzard’ın bu adamı ödüllendirmesi gerektiği görüşünde. Oldukça yüksek bir emek ve kendini adama isteyen böyle bir ilke ve başarıya imza atmış bir oyuncunun bizce de ödüllendirilmesi ve teşvik edilmesi son derece önemli bir olgu. Halihazırda bir ayı olduğu için, ayrıca tarafsız bir pandadan daha barış yanlısı bir karakter bulunamayacağı da göz önüne alınarak Doubleagent Carebears’ın kralı ilan edilebilir.

editor
Oyuncuların buluşma noktası!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir