mix

WoW altınları, diğer Blizzard oyunlarında da kullanılabilecek

Blizzard, önceki gün yaptığı değişiklik ile World of Warcraft’ta kazanılan altınların diğer oyunlarında harcanabilmesine olanak sağladı.

Dünyanın lider oyun şirketlerinden Blizzard Entertainment, resmi sitesinden yaptığı açıklama ile World of Warcraft’ta elde edilen altınların (WoW token), Overwatch gibi diğer oyunlarında kullanılabileceğini duyurdu. Altınlar iki şekilde değerlendirilebiliyor. Bunlardan birincisi WoW token’ları oyun süresine çevirmek ve o şekilde kullanmak. Diğeri ise sahip olduğunuz bu altınları battle.net bakiyenize geçirmek ve böylece diğer oyunlarda eşya, kutu, pet tarzı şeylere harcama yapabilmek. Şirket, World of Warcraft’tan elde edilen bu altınların nasıl kazanıldığını ve hesap bakiyesine nasıl eklendiğini yayınladığı video ile ayrıntılı şekilde açıkladı.

WoW Token, oyuncuların basit ve güvenli şekilde altın takası için oyuna eklenmişti. Warcraft Auction House kısmından, oyun içi kazanılan altınlar ile satın alınabilen token’lar, böylece battle.net hesabına para olarak eklenebilecek ve diğer oyunlarda harcanabilecek. Blizzard, World of Warcraft token sistemini çıkardığında, üçüncü parti sitelerde yapılan takasların önüne geçmek ve bu siteleri ortadan kaldırarak güvenliği arttırmayı amaçlamıştı. Bu amacına ulaşmayı da başaran şirket, artık bu altınların çok daha alternatifli şekillerde kullanılmasını oyuncularına sağlıyor.

Geçmişte alınan eski altınların da bu uygulamaya dahil olacağını belirten şirket, WoW token’larının asla eskimeyeceğini ve oyundan kaldırılmayacağını da belirterek oyuncularına güven aşıladı. Overwatch yeni yıl eşyalarının ve kutularının olduğu bu günlerde, yeni özelliğin oldukça rağbet göreceği kesin gibi duruyor.

espor yazarı, avukat

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir