mix

WoW’un yeni güncellemesi ile oyuncular selfie çekebilecek

6.1 patch’i hala herkese açık sunucular gelmedi fakat deneme sunucusunda oyuncuların beğenisine ve yorumlarına sunuldu. Güncellemeyi denemek isteyen, yapılan değişiklikleri ilk görmek isteyen oyuncular test sunucusuna girebiliyorlar ve ardından beğendiklerini ve ya hoşuna gitmeyen noktaları deneme sunucusunun forumlarında paylaşıp, öneride bulunabiliyorlar.

Bu güncellemede oyun içerisinde yapılan genel güncellemeler, olağan değişimler ve meydana gelen sorunların giderilmesinin yanı sıra Twitter uygulaması da mevcut. Bu uzun güncelleme listesinde dikkati en çok Twitter uygulaması çekiyor. Güncelleme notuna göre oyuncular, paylaş komutunu kullanarak oyun içerisinde eşyalarını, başarımlarını ve ekran görüntülerini tweetleyebilecek.

Ayrıca yeni bir görev sayesinde oyuncular, karakterlerinin selfiesini çekecek bir kameraya sahip olabilecekler ve bu görevin devamında da resimlerine filtre uygulayabileceği daha iyi bir kamerayı elde edebilecekler. WoW’un bu uygulamasından yararlanabilmek için Twitter hesabından bazı değişikliklerin yapılması gerekecek. Önceden bahsettiğimiz gibi bu eklentiler ve değişiklikler şu an için hala deneme aşamasında ve herkese açık sunucularda uygulamaya geçirilmedi

Özellikle Dota 2 olmak üzere her türlü eSpor hayranı, takipçisi, çevirmen, sporsever

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir