mix

Xbox’a özel oyunlar Windows 10 ile PC’ye geliyor

Microsoft, Xbox için çok fazla efor sarf etse de, PC kullanıcıları için bu efor pek bir şey ifade etmiyordu. Geçtiğimiz hafta yapılan E3 konferansındaki açıklamada ise, tüm oyun severler için iyi haber sonunda Microsoft tarafından verildi. Sadece Xbox için çıkarılan oyunlar, Windows 10 ile bilgisayar kullanıcılarının da beğenisine sunulacak.


Gears of War: Ultimate Edition ve Killer Instict gibi iki mükemmel oyun, Microsoft’un Windows 10’a getireceği oyunlar olarak göze çarpıyor. E3’teki mükemmel sunuşlardan sonra heveslenen bilgisayar kullanıcıları, bu iki oyunu bilgisayarlarında oynayabilecek.

Diğer bir detay ise Killer Instict hakkında. Xbox’ın başındaki adam olarak bildiğimiz Phil Spencer, oyunculara hem konsolda, hem de bilgisayarda oynama olanağı sağlayacağını söyledi. Bu açıklama ise akıllara oyunun sürekliliği iki platformda da aynı olacak mı sorularını getiriyor. Xbox’ınızı açıp bilgisayarda kaldığınız yerden devam etmeniz harika bir özellik olabilir.

The Coalition’ın başındaki Rod Fergusson ise Gears of War: Ultimate Edition’ın PC için yakın bir zamanda hazır olacağını duyurdu. Oyun DirectX 12 ve 4K çözünürlük ile çalışacak. Yine de bu iki oyun için tam olarak resmi bir çıkış tarihi belirtilmedi.

editor
Oyuncuların buluşma noktası!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir