mix

Yeni MOBA oyunu Paladins’in beta sürümü açıldı

FPS bazlı yeni oyun Paladins, MOBA dünyasına beta sürümü ile giriş yaptı. Oyunun beta sürümü kısıtlı oyuncuya değil herkese açılmış durumda.

MOBA türündeki oyun sayısı giderek artarken bu oyunların türleri de çeşitlilik kazanmaya başladı. Dota2, League of Legends, Heroes of the Strom ve Smite gibi benzer konsepte sahip oyunlardan farklı olarak yenileri birer birer çıkışını yapıyor. Blizzard tarafından geliştirilen Overwatch, FPS türündeki ilk MOBA oyunu olmuştu ve betası geçtiğimiz ay açılmıştı. Birçok oyuncu tarafından ilgi görmesi ve beğenileri toplamasının sebebi ise MOBA türüne yeni bir anlam kazandırmış olmasıydı.

Smite’ın da yapımcılığını üstelenen Hi-Rez Studios yeni oyunu Paladins’in beta sürümünü herkese açtı. Overwatch beta sürümüne çok kısıtlı sayıda oyuncu alarak bir anlamda da MOBA severleri üzmüştü. Bunun aksine Paladins’in beta sürümü herkese açıldı. Çatışma odaklı oyunda her karakter kendine ait yeteneklere sahip. Diğer oyunlardan farkı ise kart sistemi. Oyuncular oyunu oynadıkça farklı özellikteki kartları kazanıyor ve bu kart ile karakterlerini geliştirebiliyor. Karakterlerin göze hoş geldiği oyunda silahlar da bir hayli ilgi çekici.

Takım oyunu ağırlıkta olan Paladins şimdilik sağlam bir potansiyele sahip gibi gözüküyor. Hakkında daha fazla yorum yapmak için de oynayıp deneyimlemek gerekiyor. Oyunun ne kadar ilgi göreceğini ise zamanla anlayacağız. Son olarak Paladins’in beta sürümünde oyunu video olarak kaydetme ve Twitch üzerinden yayın yapma özelliğinin de bulunduğunu da belirtelim.

editor
e-Spor hayranı ve profesyonel sahnenin takipçisi biraz da weirdo.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir